Ki a kedvenc szereplőtök az Undertale játékból?
Szia!Én még nem jàtszottam végig teljesen, de akik eddig tetszenek:
3:Mettaton (ohhh yes! XD)
2:Toriel
1:Papyrus :)
Húha, nekem a kedvenceim
Papyrus, mert olyan tiszta szívű, hogy az valami elképesztő
Sans, mert vicces és misztikus is egyben
Undyne, mert hihetetlenül eltökélt és érdekes karakterfejődése van mind pacifist és gen runon
Flowey viszont egy furcsa karakter, sok szemszögből lehetne őt vizsgálni, mondhatni ő is egy kedvenc
Mellékszereplők közül nekem is Burgerpants : D meg Napstablook
Undyne és Papyrus jelenleg :D Egyébként van egy kérdésem...csak én hittem azt hogy összejönnek a végén?XD Első végigjátszás alkalmával nem nagyon hívtam Undynet, szal nem tudtam hogy lánypárti amíg Alphys meg nem jelent. Meg szerintem cukik lettek volna, egy icipicit csalódtam hogy nem így lett.
+ az Underfellről szólva, ismerem és nagyon tetszik az ötlet, de sokszor nem tetszik hogy hogyan ábrázolják a karaktereket, például kétlem hogy Papyrus valaha is tudna akár fele olyan kegyetlen lenni mint ahogy egyfolytában mutatják...ezzel ellentétben meg Sans fele olyan kegyetlen(se) mint kéne :D De ez csak az én véleményem persze, nem ócsárolni akarom az AUt.
1.: Asriel
2.: Sans
3.: Toriel
4.: Papyrus
5.: Alphys
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!