League of legends sosem kapok kill-eket, megéri még próbálkozni, vagy vannak trükkök?
Lasthitelj drágám. Ugyan a lol egy dotautánzat én meg a dotában voltam vérprofi, de mivel egy kaptafa, ezért ott is megjátszható.
Én bár csapatjátékos voltam, amit lehetett beloptam. De cserébe le is hoztam a gameket. Assist? Kell a fenének.
Nyomtam olyan dotát is ahol 20 killem volt és 0 assistom. :) Azt a bravúrt sose sikerült reprodukálnom, 1-2 assist mindig összejött.
tudom, és folyton azon vagyok, de nem jön össze. legkevesebb killem főleg akkor van amikor tankokkal vagyok. nyilván mert a lövészek stb, amikor mondjuk a low hp-val menekül könnyebben le tudják szedni én meg nem.
de hogyan kerüljek mindig oda ahol éppen meg lehet ölni az ellenséget? úgy értem, nem hagyhatom el a lane-t. és amúgy is a jungler dolga lenne ez, nem? vagy te hogyan csinálod?
Instant hp szívó spellt kell utoljára rányomni a semmi hpsra. Ennyi a történet lényege.
A lol-t nem ismerem, hogy miket tudnak ott a karakterek, de ha mittudom én mondjuk van egy spelled ami 300 hp-t levesz azonnal, akkor csak rá kell nyomnod a 200-hpsra és csókolom.
Na, ahogy értelmeztem az írásodból pár gond van a játékoddal (nem azzal, hogy milyen jól játszol az adott champpel).
1. Ahogy írtad nem hagyod el a lanedet. Jaxes példánál írtad, hogy a csapatod team fighttolt, te meg továbbra is ott maradtál Boton. Nyugodtan mehettél volna a csapatodhoz, mert az ellenfél ADC-je úgyse tudta volna annyira bepusholni a lanet, mint te meg a társaid az ő lanejüket. Ott még killeket is tudtál volna szerezni.
2. Rossz a mentalitásod. LoL-t nem killre játsszák. A Summoner Riften a lényeg, hogy lerombold az ellenfél Nexusát. Oké, sokkal gyorsabban fejlődsz, ha killeket szerzel, de sokan nagyon betegesen rá vannak állva a killekre.
Miket tudok tanácsolni? Gyakorolj (hiába gondolod magad jónak, akkor is mindenkinek gyakorolnia kell), nézd vissza a meccseidet miket csinálhatsz másképp esetleg meg interneten segítségével keresd meg az adott hősnek a legjobb itemeket (tudom, hogy szituáció függő, de szituációktól függően is van egy csomó fent a neten). Láttam már olyan Dravent, aki nem volt valami skilles, de az itemjei miatt ledarált mindenkit (Xefande egyik nézők elleni LoL-os videóban van benne).
Ilyenek miatt meg tök fölösleges felhúznod magad, hogy keveset ölsz. Főleg úgy, hogy szerintem visszanéznénk a meccseidet lett volna sok killed, csak ellopták. Ezt meg egy normális csapattal kiküszöbölhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!