Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends sosem kapok...

League of legends sosem kapok kill-eket, megéri még próbálkozni, vagy vannak trükkök?

Figyelt kérdés
minden egyes játékban alig kapok killeket. a lane-mben mozgok, nem feedelek, többségben szinte alig halok, viszont sosem kapok killeket. nem hagyhatom el a lane-t, hogy szerezzek néhány potyakillt mert akkor az ellenség pusholná. aztán amikor teamfight van, sosem kapom meg egyik kill-t sem. mindig van valaki aki még ha csak egy kicsit is hozzáér, és én ölöm meg az ellenséget is ő kapja meg. nem hiszem el, hogy komolyan mindig alig vannak kill-jeim. van valami trükk hogy sok legyen? megéri még egyáltalán próbálkozni? én jelenleg úgy vagyok, hogy letörlöm az egészet a fenébe, mert az órák amiket beleölök, egyáltalán nem térülnek meg. és csak nem is rankedezek, még néhány szint kell a 30-ig, de a ranked csak rosszabb lehet. egyszerűen lehetetlen számomra sok kill-t szerezni, nem tudom hogy mit csinálok rosszul. mivel alig halok, csak nem játszhatok olyan ultrasz*rul. mindenkinek minden meccsében van legalább 6-7 killje, és sokban több mint 10, nekem meg ez az 1,2 vagy 3, még ha a legjobb champ-emmel is játszok.

2015. dec. 9. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is töröld le, ha az a legnagyobb bajod,hogy nem ölsz... Még jó, hogy ez a játék nem arról szól.
2015. dec. 9. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Lasthitelj drágám. Ugyan a lol egy dotautánzat én meg a dotában voltam vérprofi, de mivel egy kaptafa, ezért ott is megjátszható.

Én bár csapatjátékos voltam, amit lehetett beloptam. De cserébe le is hoztam a gameket. Assist? Kell a fenének.

Nyomtam olyan dotát is ahol 20 killem volt és 0 assistom. :) Azt a bravúrt sose sikerült reprodukálnom, 1-2 assist mindig összejött.

2015. dec. 9. 17:11
 3/10 A kérdező kommentje:

tudom, és folyton azon vagyok, de nem jön össze. legkevesebb killem főleg akkor van amikor tankokkal vagyok. nyilván mert a lövészek stb, amikor mondjuk a low hp-val menekül könnyebben le tudják szedni én meg nem.

de hogyan kerüljek mindig oda ahol éppen meg lehet ölni az ellenséget? úgy értem, nem hagyhatom el a lane-t. és amúgy is a jungler dolga lenne ez, nem? vagy te hogyan csinálod?

2015. dec. 9. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Instant hp szívó spellt kell utoljára rányomni a semmi hpsra. Ennyi a történet lényege.

A lol-t nem ismerem, hogy miket tudnak ott a karakterek, de ha mittudom én mondjuk van egy spelled ami 300 hp-t levesz azonnal, akkor csak rá kell nyomnod a 200-hpsra és csókolom.

2015. dec. 9. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
A másik, hát igen, időzíteni kell. A killek belopása külön tudomány, jól kel hozzá időzíteni, sőt minden hőst jól kell ismerni hozzá hogy tudd mondjuk ki az aki rajtad kívül még belophatja, ki mekkorát üt, mennyi manája van, milyen spellei, stb.
2015. dec. 9. 17:41
 6/10 anonim válasza:
1v1? időzítés? mióta lolozol?
2015. dec. 9. 18:14
 7/10 anonim válasza:
nekem a legszebb statom 15/0/9 azt a 9-et belopták volt már ennél több killem is. és amúgy kikkel szoktál menni és nekik mit veszel? pl.rengar-sebzés annie-varázserő
2015. dec. 9. 18:17
 8/10 A kérdező kommentje:
megint mentem egyet az általam legtöbbet játszott champ-pel, ami ráadásul egy adc. na hát szépen egyedül voltam boton az ellenség adc-vel, ugye tartottam vissza hogy pusholjon. persze egyedül, mert senki sem hozott supp-ot, jax jött mellém botra, de ő kb 5 perc után el is ment. a többiek szépen darálták az enemy-t a többi lane-eken, addig én boton szépen tartottam a frontot. amikor meg lett volna killem, jött jax flashelt, majd ráugrott és rögtön belopta. persze ők addig a csapattársaim el lettek feedelve, így lényegében amikor az ellenség adc is elkezdett már elkóvályogni botról, már mindegy volt, mert a többiekhez képest harmatgyenge voltam. legkevesebbet haltam, és öltem is. statom: 4/3/17...
2015. dec. 9. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Na, ahogy értelmeztem az írásodból pár gond van a játékoddal (nem azzal, hogy milyen jól játszol az adott champpel).

1. Ahogy írtad nem hagyod el a lanedet. Jaxes példánál írtad, hogy a csapatod team fighttolt, te meg továbbra is ott maradtál Boton. Nyugodtan mehettél volna a csapatodhoz, mert az ellenfél ADC-je úgyse tudta volna annyira bepusholni a lanet, mint te meg a társaid az ő lanejüket. Ott még killeket is tudtál volna szerezni.

2. Rossz a mentalitásod. LoL-t nem killre játsszák. A Summoner Riften a lényeg, hogy lerombold az ellenfél Nexusát. Oké, sokkal gyorsabban fejlődsz, ha killeket szerzel, de sokan nagyon betegesen rá vannak állva a killekre.

Miket tudok tanácsolni? Gyakorolj (hiába gondolod magad jónak, akkor is mindenkinek gyakorolnia kell), nézd vissza a meccseidet miket csinálhatsz másképp esetleg meg interneten segítségével keresd meg az adott hősnek a legjobb itemeket (tudom, hogy szituáció függő, de szituációktól függően is van egy csomó fent a neten). Láttam már olyan Dravent, aki nem volt valami skilles, de az itemjei miatt ledarált mindenkit (Xefande egyik nézők elleni LoL-os videóban van benne).

Ilyenek miatt meg tök fölösleges felhúznod magad, hogy keveset ölsz. Főleg úgy, hogy szerintem visszanéznénk a meccseidet lett volna sok killed, csak ellopták. Ezt meg egy normális csapattal kiküszöbölhető.

2015. dec. 10. 10:47
 10/10 Clairvoyant ***** válasza:
Lehet bunkónak fogok tűnni, de töröld le. Komolyan mondom. Aki szerint a LOL lényege az, hogy mennyi killje van, menjen át inkább CODozni, vagy valami hasonlót játszani. Ha rászabadulsz a rankedre, csak kellemetlen perceket fogsz okozni másoknak, és közben te sem élvezed, úgyhogy tényleg, keress mást.
2015. dec. 11. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!