Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ADC-t vagy Support-ot...

LoLChamper kérdése:

Melyik ADC-t vagy Support-ot vegyem meg?

Figyelt kérdés
Szerintetek ki a legjobb választás a jelenlegi metában?

2015. dec. 5. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Hogy érted a kérdést?

Ki a legerősebb? Hát az függ felállástól és játékstílustól. Kalista, Vayne, Tristana elképesztően erős, de nehezek, supportfüggőek is.

Supportnak Thresh, Braum örökzöld - nem könnyűek, de hosszútávon nem lehet velük melléfogni. Alistar sem rossz, bár ott be kell találni a kombót.

2015. dec. 5. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Elég tág témakör. Hogy ha jobban szereted az old school elfeedelem az adct és late gamebe focust akkor blitz leona tökéletes bár braum például ashe vagy lucian mellé erős.Alistar nem rossz de igen a kombód kell.Treshet nem ajánlom elég nehéz és nincs metában kicsit se.Ezzel nem azt mondom hogy nem jó csak nagyon jol kell hozzá játszani.Sona nagyon nagy lane sustain late gamebe is sorsot dönthetsz. Aztán ha Adc-n gondolkodsz akkor mindenkép Jinx,Vayne,Caitlyn,Graves és a S6 buffoltakat érdemes.Ha elég skillednek érzed magad és jó a mechanikád jól kájtolsz akkor kalista se rossz.Draven is erôs sivirhez kell skill de jó és tristana ha jól farmolsz akkor egy ÁLLAT lehet.Említéste méltó még Quinn aki szinte a legerősebb MINDEN lane-n, és még jungleba is.na és az új adc.Kindred.CSAK jungleba lanen csak akkor ha tudod hogy enemy 20/0 ig feedel minden jelet megadva mert különben egy rosssz boton.
2015. dec. 6. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Thresh miért ne lenne meta? God tier support, nagyon nagy potenciállal. Igaz-igaz, be kell találni a skillshotot... kb. minden supportnál van 1-2 skillshot amúgy is. Ha egyszer valaki kitanulja, utána könnyű vele előre haladni, low eloban meg éppen elég, ha tud vele játszani. Nem kell azt feltétlen mesteri szinten játszani.

Én se vagyok híve a Kindred ADC-nek (ha jól emlékszem, az E-je boton könnyen kikerülhető), én gyengének érzem, ahogy Quinnt is boton. Quinn jobb midre, Jinxet meg kifelejtettem :D

2015. dec. 7. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D A második kommenthez szólva, elég skillesnek érzem magam, ezért vacilálódok most Graves és Kalista között. Régen nagyon jól ment a Kalista, egyik kedvencem volt, de csak haverom acc-ján volt meg. Graves ezzel a pre-season-ös rework-el rohadt op lett :D Kalista most úgy is free a héten :D
2015. dec. 7. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Én Kalistát választanám, igaz nagyon erős graves de úgy lehet caitolni mint a szart akár még yasuoval is :s vagy vayne akárki. Igaz Tresh meta ezt elírtam de nem nagyon érzem erősnek,ha cc-t szeretnék Alistar könnyeb ha tankot leona de nem tresht. Ha meg hookot akkor nautilus vagy blitz. (#2 commentelő)
2015. dec. 8. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Thresh soloQ-ban kiválóan játszható, premade botlane-re tényleg jobb egy Alistar/Nau (el is felejtettem Nautilust, komolyan...). Blitz se rossz, de őt meg amiatt érzem sebezhetőnek, mert hatalmas a CD a Q-ján, és ha nem talál be, akkor ámen (mondjuk, Threshsel is). Threshsel viszont könnyebb a carrydet védeni, Vayne-hez szerintem jobb Thresh, mint Blitz (Leo is jó).
2015. dec. 8. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
És Graves tényleg könnyen kiteolható, illetve earlyben aránylag könnyű megfogni. Ha úgymond nem szalad el earlyben, magyarul nem kap 1-2 early killt, akkor azzal eléggé el lehet halasztani a late game-jét. Rápickelsz egy Caitlynt meg egy zoneolni jól tudó supportot, kiszorítjátok farmból, fagyasztjátok a lane-t és helló, Graves máris gyenge.
2015. dec. 8. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Így van még Vayne hez tényleg jó de Treshhel tudni kell játszani, és nem hinném hogy vki egyből BunnyFUFU

(#2 kommentelo)

2015. dec. 8. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Tristana ADC. Szerintem megéri, és őt megkaphatod ingyen egy skinjével együtt, ha lájkolod a játék facebook oldalát :)
2015. dec. 16. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!