Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lee sin vg rengar jngle topra?

Norbert66 kérdése:

Lee sin vg rengar jngle topra?

Figyelt kérdés
Lee sinnel jatszottam mar sokat mikor free volt rengarral meg egyaltalan nem jatszottam de joban tethsenek a kepessegei es az hogy nehezebb champ valami ipp h miert vegyem meg barmelyiket is nem tudok donteni

2015. dec. 2. 22:45
 1/2 anonim ***** válasza:

TE fogsz vele játszani. Ennyi erővel mindenki mondja egyél csoki fagyit, mikor te azt utálod és a vanília jön be, de azért csokizol 'mer há mások aszonták'.

Mondjuk olyanról se hallottam hogy 'jngle top', csak jungle meg top. Elég ritkák már a Rengar jungle-k passzív ide vagy oda, sajnos legyengítették.

Meg persze az is sokat számít, most milyen szintű vagy, milyen rúnáid vannak, ha rankedezel milyen szinten állsz stb. Ez mind-mind befolyásolja. Mert lvl 10-15 körül nagyon nem éri meg. Ellenben egy jó rúnázással 30asként már erős (lehet).

2015. dec. 3. 15:07
 2/2 sanyo98 válasza:
SZENT SZELLEM
2016. máj. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!