Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi annak a játéknak a neve...

Mi annak a játéknak a neve (Z-robot? )

Figyelt kérdés

Nem emlékszem a pontos címre de elég sok pályája volt a játéknak. Robotok harcoltak egymás ellen és volt 1 - 1 fő vár, meg kisebb "támaszpontok" amiket szintén el lehetett foglalni de a játéknak csak akkor volt vége ha az összes ellenséges robot ki lett iktatva. Kék és piros színű robotok voltak! Először csak jeep-et lehetett gyártani meg robot katonákat. Majd később tankot meg erősebb robotokat akik rakétákat is tudtak lőni! Minél több támaszpontom volt elfoglalva annál kevesebb időbe került a katonák vagy járművek gyártása! A járműveket is el lehetett foglalni, de egy idő után azt is meglehetett semmisíteni. Meg golyószórós vagy (későbbi pályákon) ágyú védelmet lehetett építeni akár a támaszpontokon is!

Hát azt hiszem ebből könnyebben rálehet majd ismerni! minden esetre nekem nagyon tetszett a játék :)

2010. márc. 21. 20:33
 1/2 A kérdező kommentje:

találtam egy linket a játékról!

erre a jártékra gondoltam, már csak a pontos címe kell meg honnan tudnám letölteni!

[link]

2010. márc. 21. 21:05
 2/2 A kérdező kommentje:
2010. márc. 21. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!