Ez mennyire számít jó online játéknak?
2011. nov. 14. 16:32
1/4 anonim válasza:
Nagyon sokan játsszák,azt hiszem death match,team deathmatch,zászlós módok vannak.
2/4 anonim válasza:
Igen, nagyon jó, csak hallottam olyasmiket, hogy mióta ingyenesre váltottak, azóta server bajok vannak. Persze ez lehet már nincs/nem is volt, csak páran mesélték.
3/4 anonim válasza:
A szerver probléma a Smart Steam miatt volt szerintem, nekem is az cs*szte el a szerverkeresőt.
Szerintem nagyon jó játék, és már steamon lelehet tölteni ingyen csak nem lehet cserélni másokkal meg csak 1 oldalas a táskád.
Van pontfoglalós, trade szerver (cserélő szerver), van amin ilyen mozdonyt kell elvinni a végpontig vagy éppen ezt megakadályozni.
Karakterosztályok: felderitő, katona, pyro, robbantós, gépágyús, mérnök, szanitéc, kém, mesterlövész.
Röviden ennyi :)
4/4 anonim válasza:
egyik kedvenc játékom! azt még hozzá tenném az előző kommenthez, hogy fegyvereket lehet találni 1-2 óra játék után minden ünnepkor kapnak a játékosok sapkát, fegyvert (a sapka az egyik legjobb dolog a játékban) ráadásul nagyon hangulatos, ingyenes Steamen ha gondolod próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!