Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi értelme a The Path nevű...

Mi értelme a The Path nevű játéknak?

Figyelt kérdés
És nem lehet valahogy gyorsítani a futást? Vagy legalább futás közben ne a földet nézzem srégen.

2011. nov. 12. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:

"This is 1 of these 'art games', where it's not really a game as it is a tool to teach us a message or a moral."

Ha nem esett le, nem jött át semmi neked a játékból, akkor ajánlom töröld le.

2011. nov. 15. 09:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajna nem értek angolul és a megértett szavakból semmit nem tettem össze. Legalább annyit mondj, hogy a sánta lábú csajt megerőszakolta-e az a cigizős köcsög.
2011. nov. 15. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Uuuu, az nagy kár, utána kéne nézni, hogy nincs véletlen magyarosítás... Amúgy az utolsóban nem tudok segíteni sajna :S
2011. nov. 15. 17:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval valami olyasmit jelent a mondat első része, hogy Egy a sok művészi játék közül, meg hogy nem valóságszerű, meg hogy ez egy eszköz valamihez... Javíts ki, ha tévedek. És már keresek magyarítást, merthogy elég gyepa angolul játszani. Egyáltalán nem értem a küldetéseket. Eddig azt szűrtem le, hogy számolja hány métert megyek, miket leltem.
2011. nov. 15. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem játszottam vele, de végignéztem az összes videót, és szerintem a különböző életszakaszok lelki állapotát, félelmeit, vágyait tükrözi. Pl. Scarlet (aki 19 éves), zenész, az ő "farkasa" a zongora oktató(?). Szerintem valami olyasmit lehet ebből kihámozni, hogy mindig sikeres próbált lenni, de soha nem sikerült. A nagymama házában az üresség, talán arra utal, hogy nem ismerték el, a családja nem volt rá büszke és a sok könyv a próbálkozást tanulást jelenti. Elég elvont játék, nehéz megérteni az értelmét mind a 6 kislánynak. Azért elég rendesen összerakták, nyomot hagy az emberben.

14/L

2012. márc. 12. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Nehéz megérteni min a 6 kislány lelki állapotát* bocs ez lemaradt :D
2012. márc. 12. 11:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Érdekes játék és ezeket a dolgokat már én is megfigyeltem. Egy kikötésem van magával a játékkal, mégpedig hogy az egeret nem lehet rendesen használni futás közben. Mert mikor futni kezdek, srégen felülről látok mindent, ami elég rossz, mert sokat nézem a pályát és keveset látok belőle ha futok.... :'( De amugy jó játék... Próbáld ki az Alice Madness Returns-ot, az is jó, sőt az eredeti PC-re való konzolos Alice in Wonderlandnak fantasztikusan gyönyörködtető grafikája van... :D
2012. márc. 12. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Na igen az Alice-t néztem még az elég durva, ott is vannak érdekességek :D

2012. márc. 12. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:
:P
2012. márc. 15. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!