Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Sims3-nak, és úgy általában...

A Sims3-nak, és úgy általában a Sims játéknak mi az értelme/lényege?

Figyelt kérdés
El kell érni ill. megoldani valamit? El kell jutni valameddig, amihez ügyesség, vagy logika kell? Vagy csak olyan, mintha Barbie-babázna, vagy papás-mamást játszana az ember a számítógépen?
2010. ápr. 23. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, egy élet szimulátor etetni kell az embereket munkába küldeni mint a valós életben!!!(Tanulni kell hogy előléptessék....) több info itt : www.mysims.hu
2010. ápr. 23. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, ez világos, csak épp azt nem értem, hogy kell valami ügyesség ahhoz, hogy sikerüljön mittudomén jobb álláshoz jutnod?

Pl. időre megy a játék? Ha mondjuk nem eteted meg időben az emberedet, éhenhal, és akkor vége? Ezt nem tiszta.

Vagy csak olyan, mintha legóznál.

2010. ápr. 23. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha pl éhes az embered, akkor magától elmegy ebédelni, vacsorázni.De ha megtiltod neki, ő nem csinálja.Te parancsolod meg neki, hogy épp mit csináljon.Vannak különböző életcélok, például a hírnév.Ekkor jobbnál jobb munkát akar.:)
2010. ápr. 23. 14:33
 4/4 anonim válasza:

Létre kell hozni /kreálni kell egy karaktert akivel az életet tudod élni. Keress munkát, Találj egy megfelelő élet társat stb... Alapíts családot, A haverjaiddal menj el bulizni.Én azért szeretem a 'The Sims 3'.- met/mat mert egy csomó olyan dolog van amit ki lehet használni Például :

Menj egy egy edzőterembe ... Gyúrd ki magad (ez kb.1 hét be kigyurod magad maxra) menj le a tengerpartra fürdőruhába kapj fel egy csajt onnan már a te dolgod ... hogy családot akarsz - e vagy csak simán a csajod lesz.

Jó játékot hozzá ! ! !

2012. jan. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!