Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mit rendelnétek?

Ti mit rendelnétek?

Figyelt kérdés

Ha most amikor olvasod ezt a kérdést vehetnél egy pc játékot mi lenne az ? Most az árakat és a rendszerkövetelményt ne nézzük .

Kíváncsi leszek kinek mi

köszönöm:)

2015. dec. 1. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

PWZ Garden Warfare 2

Dragon Quest Heroes

XCOM 2

Mafia III

Total War: WARHAMMER

2015. dec. 1. 23:08
 12/16 anonim ***** válasza:
GTA 5
2015. dec. 3. 08:23
 13/16 anonim válasza:

Euro Truck Simulator 2

Battlefield 3

Counter Strike - Global offensive

2015. dec. 28. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Korábban írtam a Diablo 3-at és az Overlordot, azóta az Overlordot megvettem/végigvittem, és azt helyettesíteném Diablo 3-ra és Rainbow Six Siege-re. Imádom a Rainbow Six Vegas-t, és úgy tűnik az új epizód nem lett egy 100% casual árkád f****s, így érdekel!
2015. dec. 28. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Guild Wars 2, mert nem tetszenek a f2p korlátozások, de csak ingyen kéne, mert most kezdtem a játékot.

Ha lenne fölös pénzem, meg kellő vasam, akkor ARK: Survival Evolved, mert haverok nagyon tolják.

2015. dec. 29. 07:26
 16/16 anonim válasza:
Amik most szerintem jók azok: GTA V, Euro Truck Simulator 2, mortal kombat x, rise of the tomb raider de ez majd most fog valamikor kijönni!
2015. dec. 29. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!