Ti mit rendelnétek?
Ha most amikor olvasod ezt a kérdést vehetnél egy pc játékot mi lenne az ? Most az árakat és a rendszerkövetelményt ne nézzük .
Kíváncsi leszek kinek mi
köszönöm:)
Battlefield Hardline (anno 2x is bétáztam, nekem jobban tetszik mint a BF4, mert ott folyton attól kell tartanom, h jön Pistike tankkal és kilő...Hardlineba nincs ilyen tűzerejű jármű, max a minigunosok, de a pályán spawnoló rpg-t felveszem és szép tüzijátékot csinálok...)
Call of Duty Black Ops 3 (anno bétáztam vele, BO2 is meg van, konkrétan a 3 ugyanaz, csak más mozgáskultúrával + más-más képességű választható karakterekkel [egyébként tényleg ugyanaz, elég megnézni pl.: néhány csuzli reloadját, aki bo2-zött az felismer majd egy kettőt])
Star Wars Battlefront is érdekelt, de ÉN a bétában kiábrándultam, szóval ezt elvetettem...
Fallout 4-en még elgondolkodok...
Bocs, h kifejtettem mit miért vennék/nem vennék meg. (egyébként, ha vehetnék most bármilyen játékot és a pénz se számítana [mint ahogyan azt te is kiírtad], akkor tuti a Valve-tól kérnék egy Half Life 3-at vagy Portal 3-at)
Life is Strange
or
Assassin's Creed Syndicate
Star Citizen persze egy kitűnő hajóval. Sajnos a házban lakni szeretek és erre rámenne az ára :D
Amúgy pedig Rainbow Six Siege.
Diablo 3 a kieggel együtt
vagy Overlord Fellowship of Evil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!