Szerintetek melyiknek van szebb grafikája xbox 360-nak vagy ps3-romnak?
Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 18:04
1/3 anonim válasza:
A nagy PS3 exkluzív játékok sokkal szebbek az xbox360 exkluzívjainál, de multiplatform szempontból az xbox általában jobb, már az élsimítás miatt is.
De a PC-hez képest mindkettő szemét.
2/3 anonim válasza:
A PS3 grafikája jobb egy kicsit, viszont 1-2 FPS-el lassabb néha mint az Xbox, tehát kb. ugyan olyan a 2, nem nagy a különbség, ne ez alapján válassz konzolt, hanem hogy milyen játékok érdekelnek. Amúgy sosem értettem miért hasonlítgatják a PC-vel, egy gamer PC több száz ezer forint, míg manapság 30 ezerért lehet venni eredeti PS3-at, kontrollerrel meg mindennel együtt. 30 ezerből PC-n pedig sohasem fogsz olyan grafikát produkálni mint a PS3-é, sőt, igazából semmit sem fogsz produkálni, mert annyiból még egy normális monitorra sem futja, nem hogy gépre.
3/3 anonim válasza:
Én xboxos vagyok a ps3-nak a grafikája jobb de ez annyira nem sokat számít meg amelyik neked bejön olyat veszel (x360-nak könnyen kezelhető a controllerje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!