Melyiket érdemesebb venni Xbox 360-at, vagy PS3-at? Melyik szebb? Melyiknek jobb a hangja?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 14:22
1/8 frontboy válasza:
[link] én ezt tdom ajánleni már csak 1 kontroller kel hozzá de gondlom neked az nem akadáj már
2/8 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jó, azt vedd, amelyiknek jobban tetszenek az exkluzív címei. Viszont ha ps3 mellett döntesz, lehet érdemes lenne megvárnod az új változatot, ami állítólag hamarosan jön.
3/8 anonim válasza:
Én mindig is az xboxra vallottam, de mostanság kezd megtetszeni a ps3, ha az előző igazat mondd tényleg várj, és ps3-at vegyél szerintem :)
4/8 anonim válasza:
Nekem ps3-am van de egyre inkább azon gondolkozom, hogy amikor kijön az új xbox váltani fogok. A ps3 exkluzív címei messze nem olyan ütősek mint a ps2-n voltak, meg a store-ba is csak updatekor kerülnek fel az új dlc-k (nem nagy dolog, de zavaró).
6/8 A kérdező kommentje:
Az újabb PS3 miben lesz jobb?
A platinum kiadásokban van valami plusz, vagy csk annyi, mint Xbox-nál a Classics?
2012. júl. 20. 10:44
7/8 anonim válasza:
Kisebb , olcsóbb lesz. Állítólag itt is úgy lesz a lemezberakás, mint a ps2 slimnél, és nem úgy mint eddig a beszippantós módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!