Ez, h lehetséges?
Figyelt kérdés
Tegnap steamen miutan CS GOztam este kileptwm mindenbol masnapra meg eltunt a kesem az inventorymbol :( irtam supportnak is mennyi esely van,h vissz kaphatom ? Azt mutatja,h elcsereltem valami gyerekkel a nagysemmiert :'(2015. nov. 29. 15:01
1/4 anonim válasza:
sajnos vissza fogod kapni, pedig jo lenne tanulopenznek...
de legalabb eltart egy ideig mig valaszolnak.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a steamguard felfogta volna, legalább egy email megerősítés szintjén. Ha nem volt steamguardod, akkor meg nem kapod vissza. Az ilyen emberek miatt vezetik me az 3 napos várakozási időt, ha nincs mind a 2 félnek telefonjaa/emulátorja.
3/4 A kérdező kommentje:
2014 ota a steam guard vedi a rendszerem es az "ilyen emberek miatt" a steam guard egy 7 et ved ....
2015. nov. 29. 19:35
4/4 A kérdező kommentje:
Pontosabban 1 hetig nem lehet cserelni stb de ez nem hiszem,h ide tartozna ....
2015. nov. 29. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!