Candy Crush Saga játék regisztráció, pályák szintek megtartása alkalmazáson belül más eszközön lehetséges e?
Candy crush játékkal játszom az android telefonomon már sok szintet megcsináltam. Nem regisztráltam nem kapcsoltam össze a facebookkal. Kérdésem az lenne, ha pc-re win10-re letöltöm a játékot akkor hogyan tudnám ugyan arról a szintről folytatni ameddig a telefonon eljutottam?
Ugyanis az a tapasztalat, hogy elölről kell kezdeni... de ha készüléket váltok esetleg, akkor oda veszik az összes szint amit megcsináltam? Hogyan lehetne ezt elkerülni és több készüléken eszközön játszani?
szia!
érdeklődnék, hogy kaptál e a kérdésedre érdemleges választ? nekem most ugyan ez a problémám. facbokkal nem vagyok regisztrálva, az új telefonomon, meg az első pályát indítja el. át tudom vinni a vágigjátszott pályáimat?
Semmi előre lépés... sehonnan senki semmit nem tud segíteni.
Most két napja úgy jártam, hogy eltűnt az összes serkentőm, minden elveszett, teljesen lenullázódott. Továbbra sem vagyok regisztrálva, a szintek meg maradtak és ugyan azon android telefonon játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!