PayPal regisztráció lehetséges-e OTP Lakossági Alap Számlacsomaggal?
Ma megpróbáltam regisztrálni PayPal-on, hogy átutalást tudjak fogadni külföldről, viszont közvetlenül a kártya adatainak megadása után az alábbi üzenetbe futottam:
"The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."
azt értem h mit mond, a kérdésem az hogy
a problémát az jelenti-e hogy
az "alap számlacsomag", ami nekem van,
nem támogatja a paypal-os utalásokat?
"jelenleg pénz nincs rajta"
A Paypal (legalább) 400Ft-ot szeretne levonni (amit aztán a Paypalon megkapsz), illetve van amikor ezen felül 1USD-t (kb 280Ft most) zárol (ezt meg néhány nap múlva feloldja, tehát visszakapod a bankszámládon). Ha legalább ennyi nincs rajta, akkor azért nem fogadja el. Vagy valamelyik adatot (név, kártyaszám, lejárat, biztonsági kód) rosszul adtad meg.
úgy tűnik h az egyenleg hiánya volt a ludas, mivel most h utaltunk rá, már nem kaptam meg a fenti üzenetet, hanem továbbengedett.
köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!