Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki ismeri az APB -t, vagy...

Ismeretlet1 kérdése:

Valaki ismeri az APB -t, vagy jatszik még vele?

Figyelt kérdés

#MMORPG #APB #APB Reloaded #apbrealoaded
2015. nov. 24. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Ismerem, de nem igazán jön be.
2015. nov. 24. 22:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem jo,de kinek mi
2015. nov. 24. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Sokáig játszottam a GTA (V) Online-al, nekem utána vérgagyi volt az egész.
2015. nov. 24. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Én ismerem, csak az a gond hogy a jelenlegi gépemen rohadtul szaggat :(

De alapból nekem tetszik maga a játék csak játszhatatlan a lagg miatt

2015. nov. 25. 19:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Eleve laggol neha az egész szerver sajnos :/
2015. nov. 26. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Tudom, rosszul van optimalizálva :/ de ha meglesz az új gépem újra megpróbálom:D
2015. nov. 28. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Régebben sokat játszottam vele, gyakorlatilag az alfa verziótól a végleges verzió kiadásáig többé-kevésbé rendszeresen, majd néha vissza-vissza tértem rá. Amióta megvan a GTA V, azóta inkább rá se néztem.

Annyira de annyira jó játék lenne ha:

1. Az adminok tennék a dolgukat és egy kicsit fegyelmeznék a közösséget, mert néha hányhatnékom volt attól ami ott folyik. (mondjuk ez még a kisebbik gond)

2. Inkább az legyen hogy meg kelljen venni a játékot, esetleg még a havi előfizetés is beleférne, ugyanis egy nagyon jó játék, szerintem sokan játszanának vele úgy is. DE az egy dolog hogy mikrotranzakciós, de hogy egy játék ennyire Pay 2 Win legyen, az számomra teljesen felfoghatatlan... és ez az ami nálam kiverte a biztosítékot.

Játszok a játékkal, PvP-re megyek, megölnek. Oké, megyek vissza, amint befordulok a sarkon, szinte azonnal és halál pontosan megint lelő ugyanaz a játékos. Visszamegyek harmadszorra direkt másfelől közelítettem meg. Sikerült hátba kerülnöm, háttal is állt nekem, rácéloztam, rálőttem, rám fordult és szinte megint azonnal lelőtt, pedig előbb lőttem és többször is találtam el mint ő engem. Először azt hittem hogy aimbotozik, de az sem lehetett, mert azért néhány mellé is ment és nem magyarázza azt, hogy gyakorlatilag negyed annyi lövédbe belehalok, mint amit én adtam le rá. Furdalt a kíváncsiság, utána néztem a fegyverének. Kiderült, hogy a fegyvert 60!! dollárért vette. (és itt most valós pénzről beszélünk) Igen, egy AAA kategóriás játék árát ráköltötte csak egy fegyverre.

Ezzel tulajdonképpen még nem is lenne bajom, vegye meg ha jól esik neki, lelke rajta. DE akkor miért rak össze vele PVP-ben? Gyakorlatilag ha csak nem egy utolsó tolószékes szerencsétlen balfácán, akkor semmi esélyem nincs ellene egy az egy ellen.

Pedig mint mondtam, maga a játék nagyon jó. Simán a GTA V Online-al lenne egy szinten, sőt, még azt is meg merném kockáztatni hogy megelőzné.

Nézz meg bármilyen értékelést a játékról. Mindenhol ódákat zengenek róla hogy mennyire jó és rendszerint két negatívumot emelnek ki. Az első a kicsit egyhangú küldetések, de ezzel nincs probléma, bőven lehet csiszolni. A második pedig a Pay 2 Win és csak ez miatt kap a játék 7-8 pont helyett 2-4 pontokat szinte mindenhol. Már steamen is kegyetlenül lehúzták az értékelők.

2015. dec. 10. 08:09
 8/9 MrDAVlD válasza:
Én még játszok vele de már 2 billentyűzetem bánta :3
2016. jan. 2. 18:10
 9/9 anonim válasza:
Én is játszok vele nekem bejön
2018. dec. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!