Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismeri vagy játszik valaki a...

Ismeri vagy játszik valaki a Township nevű farmos játékkal?

Figyelt kérdés
Kérdésem lenne,ha van valaki! :)
2015. szept. 24. 18:19
1 2
 1/12 anonim válasza:
Igen, ismerem és játszom is vele.
2015. dec. 7. 21:13
 2/12 A kérdező kommentje:

Remélek olvasod még...

Csak most néztem,hogy jött válasz a kérdésemre...

Tudnál segiteni? 😊 A játékban nem értek 1-2 dolgot...

2016. febr. 6. 18:12
 3/12 anonim válasza:
Ha tudok szívesen segítek. Mit szeretnél tudni?
2016. febr. 7. 17:32
 4/12 A kérdező kommentje:

:)

Ugye van a Town Hall épület,ott mutatja,h mennyi minden után kapunk játékban felhasználható pénzt,ill. pontokat a szinthaladáshoz.

Mutatja hogy 52 barátom van,viszont a max. barátok száma 75.és nem tudok több barátot felvenni,azokat sem,akik engem jelölnének..

Ill. nem tudom,hogy milyen a telefonod,én Windows Phone-os vagyok!Vásároltál már játékpénzt bárhogy?Megbízható a Windows Phone áruház(bankkártyával fizetnék neten...)

Jött frissítéd a játékrw,viszont ha el is indul a frissítés,nem fejeződik be.A barátaim 99 %-ának nem tudok segteni a játékban,mert nekik új verzió van...

A telefonomon van bőven tárhely pedig...

2016. febr. 7. 18:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha letörlöm a játékot,és letöltöm újra a mostani frissítéssel,szerinted a szinthaladásaim megmaradnának?Nem vesznének el?
2016. febr. 7. 18:54
 6/12 anonim válasza:
Sajnos nekem is ugyan az a gondom mint neked. Nekem 51-et mutat és én sem tudok több barátot felvenni. Erre még nem jöttem rá én sem. 😩 Én is Windowsos vagyok és már letöröltem többször a játékot mert lefagyott. Onnan folytatta ahonnét letöröltem.
2016. febr. 7. 20:48
 7/12 anonim válasza:
Játékpénzt még nem vettem (nem is tervezem)😊, a frissítés viszont nekem magától jön. Bekapcsolom, és már az új verzió van fennt.
2016. febr. 7. 20:58
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Én egyszer töröltem le a játékot,újra telepítettem,és 5-6 szinttel lentebb kezdhettem újra...Most letörlöm,háta jobb lesz!

Nekem is be van kapcsolva az automatikus frissítés,de nem indul el...és más játéknál is ez van...Candy Crush Saga a 2. kedvenc!De már egy ideje nem tudok telóról játszani,mert sokszor kidobott,majd törlés után nem telepít 😠

2016. febr. 7. 21:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Szia!Képzeld sikerult frissíteni a játékot!

Hát mire rájottem,h a microsoft oldalára belépve az előző windows phone telómat törölnöm kellett!!!...Amint töröltem,frissült a játék...most viszont nem tudok csatlakozni a facebokhoz,a profilkép nincs meg a játékban...

2016. febr. 9. 19:59
 10/12 anonim válasza:
Banánt,kókuszt,ananászt hol lehet szerezni?Úgy olvastam,hogy valami szigeten,de hol van az a sziget?
2017. jan. 4. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!