Ismeri vagy játszik valaki a Township nevű farmos játékkal?
Remélek olvasod még...
Csak most néztem,hogy jött válasz a kérdésemre...
Tudnál segiteni? 😊 A játékban nem értek 1-2 dolgot...
:)
Ugye van a Town Hall épület,ott mutatja,h mennyi minden után kapunk játékban felhasználható pénzt,ill. pontokat a szinthaladáshoz.
Mutatja hogy 52 barátom van,viszont a max. barátok száma 75.és nem tudok több barátot felvenni,azokat sem,akik engem jelölnének..
Ill. nem tudom,hogy milyen a telefonod,én Windows Phone-os vagyok!Vásároltál már játékpénzt bárhogy?Megbízható a Windows Phone áruház(bankkártyával fizetnék neten...)
Jött frissítéd a játékrw,viszont ha el is indul a frissítés,nem fejeződik be.A barátaim 99 %-ának nem tudok segteni a játékban,mert nekik új verzió van...
A telefonomon van bőven tárhely pedig...
Köszönöm a válaszod! :)
Én egyszer töröltem le a játékot,újra telepítettem,és 5-6 szinttel lentebb kezdhettem újra...Most letörlöm,háta jobb lesz!
Nekem is be van kapcsolva az automatikus frissítés,de nem indul el...és más játéknál is ez van...Candy Crush Saga a 2. kedvenc!De már egy ideje nem tudok telóról játszani,mert sokszor kidobott,majd törlés után nem telepít 😠
Szia!Képzeld sikerult frissíteni a játékot!
Hát mire rájottem,h a microsoft oldalára belépve az előző windows phone telómat törölnöm kellett!!!...Amint töröltem,frissült a játék...most viszont nem tudok csatlakozni a facebokhoz,a profilkép nincs meg a játékban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!