Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az ugye nem gáz, ha egy kb.10...

Az ugye nem gáz, ha egy kb.10 éves játékkal játszok, a GTA San Andreassal?

Figyelt kérdés
Más is játszik vele azért még rajtam kívül annak ellenére, hogy ilyen régi?
2015. szept. 15. 08:14
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom fiatal vagy.

A mai fiatalok körében elterjedt hogy csak azzal menő játszani, ami új. Nah ez egy hatalmas baromság!

Véleményem szerint a 10-15 évvel ezelőtt megjelent játékok még jobbak is, mint a most megjelent gazdasági hulladékok, amiknek csak a 80%-át kapod meg megjelenéskor HIBÁSAN.

Nyugodtan játssz vele. Azzal játszol amivel akarsz. Semmi nem ciki. Egy játék kora nem adja meg a minőségét.

2015. szept. 15. 08:29
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy ciki! Manapság is simán játszanék akár marion, megamanen, bombermanen, ha lenne időm. Nem minden a grafika...sőt! Az egyik kedvenc játékom a starcraft (1!) annak meg olyan a grafikája, hogy kifolyik a szemed, de zseniális játék, nem cserélném le a 2. részére.
2015. szept. 15. 08:38
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Az jó játék, én is bírtam, a lényeg hogy ne menjen az életed rovására!
2015. szept. 15. 10:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Játszok én régebbi játékkal is. Igazából a mai napig kedvencem egy olyan játék, ami még DOS-ban futott (Chrusader No regret). Ha felújítanák, tuti beszerezném.
2015. szept. 15. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugyan mitől lenne ez gáz? Régen is tudtak jó játékokat csinálni. Néhány játékmechanikában már elavult vagy nem divatos, de ez nem von le az élvezhetőségből. Sőt, elkezdtek már régi játékokat mobil platformokra is kiadni (telefon, tablet), mint az említett GTA:SA, de van III, Vice City, Max Payne, KOTOR, klasszikus Tomb Raiderek stb.
2015. szept. 15. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem az. Én is rengeteg régebbi játékkal játszom. :)
2015. szept. 15. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Most itt 6-ból 6-an azt mondjátok, hogy nem gáz. Ahogy elnézem ti legalább 18-20 évesek lehettek. De tegyük fel, hogy a kérdező mondjuk 12 éves, és kérdezzük meg az ő osztálytársait. Ők meg 6-ból 6-an mondanák azt, hogy de igen, gáz.

Az, hogy valami gáz-e, meg ciki-e, az nem azon múlik, hogy a dolog maga gáz-e, hanem hogy mások minek tartják.

2015. szept. 15. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Az, hogy valami gáz-e, meg ciki-e, az nem azon múlik, hogy a dolog maga gáz-e, hanem hogy mások minek tartják."

Ez a baj. És ez egy TÉVHIT. A mai ember mindig más valaki visszajelzéséről győződik meg arról, hogy épelméjű e.

Most ha hirtelen a széken való ülés ciki lenne az emberek szemében, akkor az valóban ciki lenne? NEM! Csak az emberek azt hiszik róla, hogy az. Pont ez a baj. Egy hatalmas zsákutca az elmélet amit írsz. Csak gondolj bele:

Ha valami egyszer klassz volt, és később ciki lesz, akkor az valójában klassz volt akkor is, amikor annak számított? Az elnevezés az embertől függ, hogy ciki e vagy sem, mert vagy annak tartja valaki, vagy nem. De ettől függetlenül ott a helyzet önmaga, az ember véleménye nélkül.

2015. szept. 15. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz, mert én meg a GTA Vice City-vel szoktam játszani multiplayer-ben. :D
2015. szept. 22. 15:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Dehogyis! Én is most játszom vele! Jelenleg a kedvenc számítógépes játékom!

Régi Games Forever!

2018. máj. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!