Ki ismeri vagy játszik a transformice nevű játékkal?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen? Én nagyon szeretem és ha játszok valamivel akkor azzal :) 13 éves vagyok, de beszélgettem már 21 éves játékossal is, aki nagyon szeret vele játszani, szóval szerintem nem ciki egyáltalán. Nektek mi a véleményetek erről a játékról?2011. dec. 25. 20:45
1/6 anonim válasza:
Én is 13 vok lány :D É beszéltem már 30 évessel is csak kezdő volt és kérdezte hogy kell fel menni a falon :D
2/6 anonim válasza:
14 vagyok, és már május óta játszok vele. 8000 sajtom és 1000 firstöm van
4/6 anonim válasza:
A first azt jelenti első(angolul)de tfm -en pl.elsőként megszerzett sajt
5/6 anonim válasza:
Egyébként 2éve játszok,mostanában eléggé elhanyagoltam...3000firsttel(13vagyok)
6/6 anonim válasza:
Amúgy én 13vagyok,több mint 2éve játszok és még mindig szeretem,bár mostanában már elég unalmas esq zavaróak az új frissítések.nem beszélve arról,hogy egyre több a "bolond","perverz",illetve "idegesítő" ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!