Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Második világháborús RTS játékok?

Második világháborús RTS játékok?

Figyelt kérdés

Üdv!

Olyan játékot keresek a témában, ami hangulatos, élvezetes, és le is köti az embert. Tehát nem törlöm le a harmadik pálya után, mert már harmadszor is majdnem ugyanazon a pályán megyek. Nincs az az érzésem, mintha fűrészport rágcsálnék. Anno a Commandos nekem nagyon bejött, változatos volt minden pálya, jól ki volt dolgozva, és le is kötötte az embert.

2015. nov. 22. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Company of Heroes 1/2

Codename: Panzers, Phase Two

Soldiers: Heroes of World War II

2015. nov. 22. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Van egy régi játék, az a címe hogy War Times. Lehetsz benne mindenkivel, németekkel, amcsikkal, oroszokkal, stb. Jó játék egyébként a korához képest. Én anno eredetiben vettem meg, és sokat toltam vele.

Bár hogy manapság hol találod meg, hát azt nem tudom.

tessék, a kritikája: [link]

A játék intrója: https://www.youtube.com/watch?v=wnCtgJmZZ20

Erről az egyről tudok. Bár nem vagyok egy nagy gamer. Biztos vannak még.

2015. nov. 22. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Blitzkrieg
2015. nov. 23. 20:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És a Company of Heroesból mindegyik jó?

Mert ott van az 1, az Opposing Fronts, a Tales of Valor, a 2, a The Western Front Armies, az Ardennes Assault, és a The British Forces, ha jól néztem utána.

2015. nov. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!