Melyek a legjobb 2. világháborús játékok PC-re?
Red Orchestra
Brothers in Arms
Company of Heroes
Na nézzük.
Anno nekem a MOHAA (Medal of Honor: Allied Assault) volt az etalon. Bár mai szemmel rondácska stb, de mindenképp ajánlott irodalom. Plusz kiegészítői, Spearhead, Breakthrough. MOH Pacific Assault is jó. Az Airborn-nal nem játszottam.
Call of Duty + kieg, United Offensive is nagyon jók. CoD 2 is tetszett.
Brothers in Arms játékok is jók, kicsit komolyabb talán, nem annyira árkád.
Battlefieldek is jók, bár az inkább a multira épít, nem a singlere.
Sniper Elite szériát is szeretem, az TPS (third person shooter). Taktikásabb, nem ész nélkül lövöldözős. Nyugodtabb hangvételű széria, viszont nagyon jó szerintem.
Stratégiaiból a Commandos széria az, amikkel játszottam, szerintem nagyon jók és hangulatosak. Játszottam még a Codename: Panzers szériával is, az sem volt rossz.
Szimulátorból az IL-2 széria az etalon, mint repülős játék. Illetve a Silent Hunter, az tengeralattjárós. Utóbbi megint a nyugodtabb játékosoknak való, erősen taktikázós, sokszor türelemjáték már-már.
A nagy sláger most a War Thunder és a World of Tanks. Mind a kettő MMO, online játékok. Én személy szerint a War Thunderrel szoktam játszani, nekem az jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!