Hol kezdjem el a World of Warcraftot?
Már egy ideje szeretném elkezdeni a WoWot, de nem nagyon értem a lényegét. Természetesen azt gondolom hogy ez nem túl egyszerű, ezért én csak youtubosok, weboldalak címét keresem, ahol rávilágítanak a WoW alapjaira (lehetőleg magyar). Előre is köszönöm.
U.I.(Nessaj the LóL-t ismerem, másik videóst keresek)
A WoW alapja, hogy sok időt és energiát ölj bele, miközben egy általad létrehozott "hőssel" járd be a világot, küldetéseket végrehajtva, csodás tájakat bejárva.
És ez kb minden MMORPG-ről elmondható.
A játék tömören: érd el a maximum szintet (100 ha jól emlékszem most), utána járj el instákba (különleges helyek, ahova 5 vagy 25 fős csoportokban mentek be, az ellenfelek erősebbek és vannak úgynevezett boss-ok, akiket ha megöltök jó tárgyakat dobnak), szerelkezz fel kismillió item leveles tárggyal (ilvl - minél nagyobb, annál erősebbek az adott tárgy bónuszai, ergo annál jobb). Ha unod a sima instázást, akkor elmész PvP-zni, ebből is sokféle van, Battlegroundok (foglald el a pontokat, gyűjts több pontot az ellenfélnél stb), Arénák (1v1, 2v2, 3v3 játékos harc) meg egy rakat más.
A pvp részt annyira nem kedveltem, ott előfordulhat hogy most elírtam valamit.
A játék fő hangsúlya az end-gamen van, vagyis mikor elérted a maximum szintet. Insta, PvP, gear-elődés (jó ilvl-es tárgyak szerzése), esetleg achievment (eredmények) gyűjtés, hátas gyűjtés meg a többi. A WoD óta eléggé "hülye gyerek is megértse és tudjon játszani zéró intelligenciával" áldották meg a játékot, szóval kezdőként se lesz sok gondod. Én személy szerint nem javaslom, mert egyrészt megveszed a játékot, utána a legújabb kieget (Warlords of Draenor), + a havidíj. Mivel eléggé kezdő vagy, nem fogsz tudni elég aranyat kifarmolni a 30 napos token-ekre úgy jó fél évig (de inkább 1 év), szóval addig fizetsz, mint a katona tiszt.
Én kezdésként a Guild Wars 2-t ajánlanám, most már ingyenes az alap játék, a kiegje is olyan, hogy megveszed és amíg fut a játék, addig használod felmerülő + költség nélkül.
Maximum keress egy tört WoWot így az elején, az a legjobb, ha te magad próbálod ki, mennyire jön be.
Érdemes lenne mondjuk Mists of Pandaria-s kieggel elkezdeni, mert onnantól kezdve van szétb*szva a skill rendszer, amit a Warlords of Draenor-nál is megtalálsz :D
Ami ingyenes és jó az a TERA, mondjuk én szkeptikus vagyok, amióta bejött az új kiegészítője, a Fate of Arun nagyon nehéz jól felszerelkezni valós pénz nélkül (főleg a tárgyak felhúzása lett gáz +12-re, +15re).
Viszont most ingyenes a Guild Wars 2 alap játék is, aminél a hangsúly a fejlődésen és a saját történeteden van, max szinten pedig a PvP-n, esetleg azt is megnézheted és ha bejön, megveszed a kiegészítőjét (olyan mint minden rendes játék ,egyszer megveszed és játszol vele amíg van szerver).
MICSODA?? INGYENES A GW??!!
Na ezt megnézem köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!