A world of warcraftot mennyire éri meg BEFEjZNI?
Egyszer talán még vissza fogok térni Azeroth erdejeibe, Northrend fagyos tundrájaira, Kalimdor pusztáira ,hogy barátaimmal és szövetségeseimmel karöltve dicsőségért harcoljunk a szövetség vagy éppen a horda oldalán ,hogy könyörtelen Halál Lovagommal és Nemes Harcosommal vagy Éppen dicsőséges Druidámmal, esetleg Saját banditámmal tiporjam a hitetleneket a földbe ,de addig is szerintem szögre akasztom A kardot, a tőrt, a varázsbotot és a pajzsot!
Ha bárki bármi indokot ad ,hogy miért fejezzem be vagy éppen miért ne azt szivesen fogadom! :)
12 éves.
South Park.
World of Warcraft.
Elég volt mára az internetből.
Én a WoW-nak köszönhetem a feleségemet, a két legjobb barátomat és a munkámat. Csak akkor fogom befejezni, ha a legutolsó szervert is lekapcsolják.
Más részről viszont ma már nem éri meg kifizetni a havidíjat, rengeteg ingyenes MMORPG van, amik felveszik a versenyt a WoW-al. Mi is csak egy új kiegészítő megjelenésekor aktiváljuk újra, aztán pár hónapra jegeljük.
Egy szép életkép vagy pálya amit a wow-nak köszönhettél! Egyébként gratulálok hozzá és légyszíves mond meg nekem ,hogy milyen munkát kaptál a wow-nak köszönhetően mert érdekelne!
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!