Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell a World of Warcraf...

Hogyan kell a World of Warcraftot játszani?

Figyelt kérdés
Még régebben játszottam a Taurin.Most valamiért megint ki akarom próbélni.Hónapokba tellett,mire felvittem 80-asra a sámánomat és egy 70-est is alig bírtem leverni.Valamit rosszul csináltam.Egyáltalán mi az a repu?

2015. szept. 27. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajna én csak eredetin játszom, a tört szervereken teljesen más a fejlődés, a zsákmány, a pénz mennyisége.

A "repu" a reputáció, magyarul hírnév jelzője. Ha egy szövetségnek (Horde, Alliance, vagy valamelyik semleges csoport) a küldetéseit csinálod, repu pontok járnak érte, ha ezekből elég sokat gyűjtesz, tárgyakat, recepteket, hátasokat, stb. kaphatsz.

2015. szept. 27. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is eredetin játszom, de sok éve taurin kezdtem anno. A reputációnak nincs köze ahhoz, hogy milyen gyorsan versz le valakit :) Ez inkább a gearedtől függ tört szerveren főleg, meg egy a skill-től. :) Milyen karival játszol am? És milyen castot vertél le nehezen?
2015. szept. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!