Megkaptam a world of warcraftot és most tart ott hogy a castalysm-et akarja telepíteni ha jol tom de csak az alapot vettük meg a kieget nem. Muszáj megvárni amíg feltelepül nem lehetne vele játszani?
Figyelt kérdés
csak azért mert már 20:00 kor kezdett el települni de most még csak a pirosnak a felénél tart:((2011. aug. 24. 21:51
1/8 anonim válasza:
Igen, attól még fel kell rakni az egészet.
2/8 A kérdező kommentje:
csak mert egyszer letöltöttem a demoját ott lehetett vágni és nem kellet hogy föltelpüljön játszhattam már vele addig is
2011. aug. 24. 22:10
3/8 anonim válasza:
Egy idő után átmegy a sárgába, utána már játszhatsz, de a legjobb, ha leszeded az egészet, és úgy hiba nélkül fog menni.
4/8 A kérdező kommentje:
szerintetek mikor lesz a sárgába ha 20:00kor kezdett el települni és most 22:31kor tart a három negyedénél
?
2011. aug. 24. 22:32
5/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet pontosan kiszámolni, de ha ugyanilyen sebességgel halad, akkor körülbelül húsz perc múlva.
6/8 A kérdező kommentje:
szerintem még kb éjfélre lesz csak kész XD mert még 3.9 GB és naon lassan halad XDXDD
2011. aug. 24. 22:43
7/8 A kérdező kommentje:
valaki tud segíteni naon lassú a telepítés valahogy fel lehet gyorsítani???:((
2011. aug. 24. 23:04
8/8 anonim válasza:
Zárj be mindent, ami lassíthatja a gépedet! Ilyen például az MSN, Skype, a böngésződ, zenelejátszó stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!