Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL Lee Sin, Nocturne vagy Fizz?

LoL Lee Sin, Nocturne vagy Fizz?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 30-as szintű vagyok es azon gondolkodom hogy kit vegyek junglebe. Ez a 3 champ tetszett meg legjobban és ki szeretném kérni a véleményetek róluk. Inkább szeretem az assassinokat, mint Fizzt, de azt nem tudom hogy jungleben is erős-e?

2015. nov. 15. 14:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Fizz erős lehet jungelbe, de inkább miden az. De lehet AP ra meg AD ra is vinni. Lee Sin az elején meg a közepén nagyon erős, de a végén, ha nem vagy vele különösen jó, alig ér valamit, de jó topra is. Nocturne szintén jó topra, de inkább jungel. Az ultijával könnyű gankelni, és ha egy kicsit tankos is, mégis akkorát üt, hogy az enemy köpni-nyelni nem tud, és már halott. Bár ezek kb egyéves tapasztalatok, és az új tárgyak miatt(ami inkább adc-ket érint, de az AD-sokat is rendesen megzavarta), nem tudom pontosan ki lenne a legjobb. Ha akarnál topra menni, akkor inkább Nocturne, ha midre kéne valaki, akkor inkább Fizz. Lee Sin egy kicsit nehezebb, de próbáld ki őket, aztán ami jobban tetszik.
2015. nov. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!