Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rek sai, sejuani, nocturne,...

Rek sai, sejuani, nocturne, mao kai, vagy jarvan jobb jungle-be?

Figyelt kérdés
Sej most free,jól megy vele,viszont nem tudom kit vigyek jungle-be.

2015. ápr. 9. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem Tarzan a legjobb dzsungelbe.
2015. ápr. 9. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Sejuani jelenleg a legOP-bb champ a játékban.
2015. ápr. 9. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nocturne és Maokai mostanában nem olyan erős választás junglebe, de ettől függetlenül lehet azokkal is jó köröket menni, csak komolyabb szinten kevésbé viszik őket. A két leggyakrabban használt junglermost LCS-ben Rek'Sai és Sejuani, a jelenlegi metában nagyon erősek, előbbi a hatalmas mobilitás és a felütés, utóbbi pedig a tankosság és hard CC (ultiból) és a beugróssal jó gankelés miatt, meg persze a sebzésük is viszonylag jó a többi tanky junglerhöz képest. J4-et annyira nem láttam az utóbbi fordulókban, de az ultija teamfightban döntő lehet + a zászlóival jól lehet gankelni és objektívet lopni, azt is ajánlom. Ha egyet kellene választanom, a csapatkompozíciótól függően Seju vagy Reksai lenne az.
2015. ápr. 9. 19:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Remekül elmagyaráztad :D
2015. ápr. 9. 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Rek'sai -ra esett a választás,rengeteget gondolkodtam azon melyiket vegyem meg.Sejuani nagyon hard cc-s és a W-je nagyon sebez,az ultija kommunikációt igényel,és teamfight-ot sokkal könnyebb vele nyerni.Viszont rek'sai fury-s rendszere,az early gank,és a nagyon nagy dragon controllja jobban elnyerte a tetszésemet.Hála az égnek megy is vele szóval a szememben ez egy jó vételnek szánít.Köszönöm a segítséget,és kiemelném a 3. kommentelő alapos leírását
2015. ápr. 11. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!