Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fizz vagy Nocturne? (Leauge...

Fizz vagy Nocturne? (Leauge Of Legends)

Figyelt kérdés

Szerintetek Fizz vagy Nocturne a jobb champion?

Nekem mind 1 lenne hogy miden vagyok Fizzel vagy Nocturneal junglezok. Mondjuk két profi játékos irányítása alatt 1v1-ben ki győzne?

2012. jún. 21. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát miden fizz , jungle nocturne .

De sztem jobb kari nocturne , jól junglezol vele brutálisakat tud gankelni, noc nál sztem csak twitch jobb gank de azzal szopó junglezni ,

2012. jún. 21. 02:02
 2/7 anonim ***** válasza:
nem értek egyet! A legrégebbi kedvenc karim fizz, és azis marad... Csak tudni kell használni ! Nagyon gyorsan letud rohanni egy hőst és végezni vele...
2012. jún. 28. 08:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként Nocturnet vettem meg. Hát nemrossz kari tényleg jól lehet gankelni vele de most ,hogy ezen a héten Fizz free kari kb. csak vele játszok. Szerintem jobb mint Nocturne nekem jobban bejön. Jövőhéten meg is veszem :D.
2012. jún. 30. 10:47
 4/7 anonim válasza:
egyértelmü.. Nocturne :)
2012. júl. 13. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
nincs jobb egy offtank Noctnál...
2012. júl. 23. 18:32
 6/7 R0x0R ***** válasza:
Nocturne én csak úgy hívom brutál annyira jó gankel hogy azt már nem hiszed el én nagyon jól nyomom vele csak cuccokat nem tudom hogy mit vegyek neki de nagyon jó a kedvencem és az is marad
2012. júl. 28. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Szokatlan, de Fizzel is keményen lehet tolni jungleben :) úgy kezdessz, hogy erős pullal leszeded a bluet, de azért legyen meg a lvl 2, utána e vel egyből irány az ellenfél redje, úgy, hogy e vel átugrasz a falon a drakenél/ baronnál, és az ellenfél csak néz, hogy hova lett a red :D?

1 v 1 ben late gameben ugyanannyi farmmal Nocturme nyerne. Ap-knak akkor van esélyük, ha egy kombóval ölnek. De noct spellshieldje fizz ultija ellen, és vége a fightnak.. :(

2012. aug. 12. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!