Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox360, PS3, Xbox One avagy PS4?

Xbox360, PS3, Xbox One avagy PS4?

Figyelt kérdés

Tudooooom tudom, elcsépelt régi kérdés :D

De tényleg fogalmam sincs melyik lenne a legjobb.. őszintén szólva nem is értek sokmindent, minthogy most akkor csak ps-en lehet wifin lenni és xboxon fizetni kell külön?! Megmég jópár...

Kontrollerben egyértelműen a PS nyert, az Xboxnak valahogy nekem túl nagy volt (elég apró kezem van:))

A PS exclusive játékok sokkal jobbak, viszont a kinectről sem szeretnék lemondani, a Move meg egyszerűen... na nem.

Az hogy új gen vagy sem - sem tudom eldönteni, megéri-e, mert ha jól tudom csak az xboxnál lehet lejátszani a 360 játékait is (?)

Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném, eddig PC master race volt de kedvet kaptam egy ilyenhez is:) esetleg személyes tapasztalatok vagy amit tudtok, bővebb fontos alapinfók, bármi :)

Köszönöm:)

L/20

2015. nov. 13. 05:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#20 Az csak PS-en van. Xboxon már örökké a tiéd lesz.
2015. nov. 25. 19:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Arra írtam.
2015. nov. 25. 19:15
 23/25 anonim ***** válasza:
akkor bocsi nem tudtam
2015. nov. 25. 22:41
 24/25 A kérdező kommentje:
Szóval ha xboxon előfizetésem lejár akkoris megmaradnak a játékok míg PS-en nem törlődnek de nem elérhetőek amíg nem fizetek újra megint? Na szép...
2015. nov. 26. 01:52
 25/25 anonim ***** válasza:
igen
2015. nov. 26. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!