Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox360, PS3, Xbox One avagy PS4?

Xbox360, PS3, Xbox One avagy PS4?

Figyelt kérdés

Tudooooom tudom, elcsépelt régi kérdés :D

De tényleg fogalmam sincs melyik lenne a legjobb.. őszintén szólva nem is értek sokmindent, minthogy most akkor csak ps-en lehet wifin lenni és xboxon fizetni kell külön?! Megmég jópár...

Kontrollerben egyértelműen a PS nyert, az Xboxnak valahogy nekem túl nagy volt (elég apró kezem van:))

A PS exclusive játékok sokkal jobbak, viszont a kinectről sem szeretnék lemondani, a Move meg egyszerűen... na nem.

Az hogy új gen vagy sem - sem tudom eldönteni, megéri-e, mert ha jól tudom csak az xboxnál lehet lejátszani a 360 játékait is (?)

Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném, eddig PC master race volt de kedvet kaptam egy ilyenhez is:) esetleg személyes tapasztalatok vagy amit tudtok, bővebb fontos alapinfók, bármi :)

Köszönöm:)

L/20

2015. nov. 13. 05:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ha nem fizetsz elő akkor nincs multyplayer meg nincs havi ingyen játék meg vannak ki jelölt játékok ami előfizetéssel olcsóbb lenne. Tudtommal ennyi.
2015. nov. 16. 21:53
 12/25 A kérdező kommentje:
a multiplayer nem izgat, az megvan pc-n.. na értitek. De van havi ingyen játék ha előfizetek?:o erre még rákeresek akkor hogy miket tud adni, de nagy átlagban jók szoktak lenni? :)
2015. nov. 17. 00:41
 13/25 anonim ***** válasza:

Igen itt van az xboxé: [link]

Szoktak nagy játékok is lenni.

2015. nov. 17. 18:14
 14/25 anonim ***** válasza:

Igen általában elég jó,vagy ritka játékokat adnak.

Voltam PS Plusos néhány játék amiket adtak:

Gran Turismo 5

Battlefield 3

Little Big Planet

Uncharted

Rachet & Clank

Grand Theft Auto IV Complete Collection.

Mafia 2

The Walking Dead

Medal of Honor

2015. nov. 18. 20:03
 15/25 anonim ***** válasza:
És ezek azért nem No-Name játékok
2015. nov. 18. 20:03
 16/25 anonim ***** válasza:
hát jaja xboxon is multkor az AC4 is volt
2015. nov. 18. 20:54
 17/25 A kérdező kommentje:
Ezek a full játékok és ha letöltöd nem csak x ideig tudsz játszani velük? :)
2015. nov. 19. 00:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Xboxon nincs olyan ott bármikor tudsz vele játszani. Az asszem csak PS-nél van
2015. nov. 19. 15:22
 19/25 anonim válasza:
Mindenkepp ujgeneraciosat vegyel. Az en javaslatom is szinten az exclusive cimek alapjan donts de ha szeretnel letolteni jatekot Playstation Store-bol akkor fel kell hivjam a figyelmedet hogy nagyon nehez onnan rendelni mivel fel kell?toltened a felhaszalodat es en 2x sikerult ra?penzt tegyek?de azota (4hete) nem engedi mindig valami error kodot ir szoval ott csak a playstation feltoltokartyat tudsz hasznalni vagyis az 100% hogy sikerul.Tudomasom szerint xboxon nincs ilyen problema
2015. nov. 19. 21:20
 20/25 anonim ***** válasza:
A előfizetés mellé járó játékok addig használhatóak amíg tart az előfiztés, ha lejár nem tudod használni, ha jól tudom, de ha előfizetsz megint használhatóak.Bankártyával valószinű lehet venni játékokat, nem muszály a feltöltőkártya asszem.
2015. nov. 25. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!