Xbox360, PS3, Xbox One avagy PS4?
Tudooooom tudom, elcsépelt régi kérdés :D
De tényleg fogalmam sincs melyik lenne a legjobb.. őszintén szólva nem is értek sokmindent, minthogy most akkor csak ps-en lehet wifin lenni és xboxon fizetni kell külön?! Megmég jópár...
Kontrollerben egyértelműen a PS nyert, az Xboxnak valahogy nekem túl nagy volt (elég apró kezem van:))
A PS exclusive játékok sokkal jobbak, viszont a kinectről sem szeretnék lemondani, a Move meg egyszerűen... na nem.
Az hogy új gen vagy sem - sem tudom eldönteni, megéri-e, mert ha jól tudom csak az xboxnál lehet lejátszani a 360 játékait is (?)
Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném, eddig PC master race volt de kedvet kaptam egy ilyenhez is:) esetleg személyes tapasztalatok vagy amit tudtok, bővebb fontos alapinfók, bármi :)
Köszönöm:)
L/20
Szerintem mindenképeen újgenerációsat vegyél mert a régire már nem jön játék. Az is fontos tényező hogy melyiknek a kontrollere a kényelmesebb vagy hogy a barátoknak melyik van meg. De attól is függ megint hogy az xbox vagy a ps különleges játékai tetszenek inkább pl,: forza, halo, god of wars... , a kinectről nem kell lemondanod mert a ps-nek van play station camerája amit külön meg lehet vásárolni.
Ennyit tudtam segíteni
Az olyan kommentekre hogy a ps jobb meg az xbox szerverek jobbak mert mindegyiknek meg van a maga előnye meg hátránya :D
Hmm, igen, egyébként a singstar miatt is ps-t vennék, ez egy karaoke alkalmazás nagyon jó házi bulikban imádom egyszerűen
Ps2-ps3-ra tudom van ps4-re is gondolom, de nem tudom
Van 360-om meg PS3-m is de azt mondanám h 8 genest vegyél mert (XO PS4) mer ezekre már kb semmi nem jön. V úgy néz ki h no komment. Jó igen 360 tíz éves hardware... de nézd meg pl h a Forza Horizon 2 pl h néz ki 360 meg h One-on.
V az új TR-t. Ég és föld a kettő.
Abból h most PS 4-et v One-t vegyél nem szolnék bele amelyik címei tetszenek azt vedd.
Az irányítás és minden más kb ugyanaz mind 2-n.
One-ra lesz egy rakás Halo, Gears, Forza Morotsport és Horizon is. Sőt ezek 2 évente váltják is egymást.
Nézd meg a dátumokat.
Ha nem lesz FH 3 a 16-os E3-on megeszem a kalapom.
Na mind 1 PS4-re lesz Uncharted 4, van Until Dawn, God Of War 4 ? feltehetőleg lesz. The Last Guardian, Horizon Zero Dawn és Detroit Become Human, Gran Turismo 7.
Csak egy pár ami eszembe jutott.
Igen, ez egy elég mérvadó dolog lenne. A barátaimnak kb fele-fele arányban van amúgy xbox vagy ps, szóval azalapján sem döntenék már. De xboxra olcsóbbak a játékok nagy átlagban, és akik megírták a PS cameráról még nem hallottam, szóval köszönöm szépen ezt az infót:) a multi nem feltétlen az én világom max pc-n. még ez a backwards compatibility ami kicsit aggaszt.. xboxra van, psre nem is lesz :s de az exkluzívok miatt (és a kontroller jobban megáll a kezemben:)) szerintem PS4 lesz.
Annyiról még tudna valaki tájékoztatni hogy a store hogy működik? wifire csatlakoztatva le lehet tölteni a demókat/néhány ingyeneset, valamint vásárlásnál lehet-e bankkártyával fizetni?! :)
Köszönöm mindenkinek! :)
Persze, lehet csatlakozni wifire.
Storeból meg csak bankkártyásan tudsz fizetni(tudtommal)
:)
Remek :)
mindenesetre semmiféle Live meg ehhez hasonlókért nem szeretnék fizetni ilyen havi/éves többletet, van belőle bármi hátrányom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!