Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehet kereskedni játékbeli...

Hol lehet kereskedni játékbeli itemekkel, accokkal?

Figyelt kérdés
Egyik mmorpg (metin2) szeretném elcserélni mindenem lol-ért. Hol találhatók ilyen oldalt, ahol ezt lehet hirdetni?

2015. nov. 12. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

facebook.

Hivatalosan soha semmilyen játékbeli számlát nem birtokolsz, csak végtelenségig bérled a tulajtól. Persze ehhez nem csak le kéne görgetni a felhasználási feltételek részen egy tovább gombot megnyomva. Ebből kifolyólag nem is létezik hivatalos oldal erre a célra, mert az oldalt bezáratnák (a milliós kártérítési perről nem is beszélve), az ott kínált accok meg kb végleges tiltást kapnának, vagy törlésre kerülnének.

2015. nov. 12. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
na arra a hulyere is kivancsi vagyok aki lolos accot cserel metinre....
2015. nov. 12. 17:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem accot, hanem 3-4 skinért 50k-100k ft érték metinen.

1. Köszi, keresek ilyen csoportokat. Csak gondoltam ha van külön oldal torrenteknek, hackeknek, akkor biztos nagy kereset lenne egy ilyen csere oldalnak is, és meglepő hogy nincsen.

2015. nov. 12. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Illegális, amit te akarsz csinálni. Pénzért nem lehet kereskedni semmivel. Azért bátor vagy, hogy ilyet ki mersz írni...
2015. dec. 9. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
És egyáltalán nem meglepő, mivel nem törvényes.
2015. dec. 9. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

meglepő hogy nincsen.

meglepo hogy nem tudod hasznalni a googlet...

#4-5, attol hogy nem torvenyes meg egy elegge viragzo piacrol beszelunk, szep osszegeket lehet keresni ha ugyes vagy, ismerosom csak a Wot-bol kihoz egy masodik fizetest.

2015. dec. 9. 14:44
 7/8 anonim válasza:
Ha eddig nem sikerült volna megoldanod, amire elég kicsi esélyt látok, akkor én szivesen cserélnék veled
2016. márc. 7. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Még nem sikerült, de nem is próbálkoztam azóta.
2016. márc. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!