Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dark Souls 2 játékbeli üzenetek?

Dark Souls 2 játékbeli üzenetek?

Figyelt kérdés
A Dark Souls 2-ben a játékosok által hagyott üzenetekben olyanokat olvasok, hogy: "illusory wall ahead" meg "liar ahead". Mire akarnak ezzel célozni az emberek? Általában a falak előtt találok ilyen üzenetet, de hiába ütöm meg a falat, vagy varázsolok előtte, nem történik semmi...
2015. jún. 13. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy szimplán csak hülyülnek?
2015. jún. 13. 14:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Mindenesetre sok helyen láttam már ezt: Things Betwixt-ből Majulába vezető úton, Forest of Fallen Giants-ben is. Sokan "lájkolták" is ezeket az üzeneteket, szóval fogalmam sincs.
2015. jún. 13. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:

A "liar ahead" az mindig az "illusory wall ahead" ra érti. Kb minden harmadik falhoz odateszik hogy ott van valami rejtett dolog, de nincs. Csak trollkodnak. Ezeket fel szokták pontozni, mert elején még vicces, de a játék vége fele már annyira nem. DE! Azért mindig próbáld meg hátha van ott valami, mert sokan tényleg segíteni akarnak. Üzenetekbe ne mindig bízz meg, inkább a "Bloodstain"-ekben. Azok nem hazudnak. ( a földön lévő vérfoltok, ami más játékosok halálát mutatja)

Bocs ha értetlen voltam. Sok sikert!

2015. jún. 15. 08:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2015. jún. 16. 14:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz!
2015. jún. 16. 14:51
 6/6 Tus21 válasza:
Az nem biztos hogy trollkodás (mondjuk úgy hogy 85%-ban igazat írnak), ahol az van pl. hogy "illusory wall ahead" ott lehet hogy van 1 illúzió fal. Az illúzió falakat meg nem megütni kell, hanem kinyitni. Azzal tudod kinyitni amivel az ajtókat is. Amúgy szerintem sokat segítenek az üzenetek, egyébként találtam olyan illúzió falat/rejtett cuccot ahol nem is volt üzenet, de az esetek többségében nem hazudnak az emberek.
2016. ápr. 15. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!