Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraftba hogy...

World of Warcraftba hogy lehet játékbeli goldal fizetni a havidíjat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy szeretném megvenni a játékot, de mivel jelenleg nincs állásom nem tudnám fizetni a havidíját.

Úgy hallottam WoW Token-nel lehet vásárolni játékidőt 50 ezer goldért. Ezt kb mennyi idő kifarmolni?

2015. aug. 31. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen új játékosként sok.Nekem 11 karim 100-as,konkrétan ha belogolok minden nap 20percre és garrisonozok akkor több mint 50e jön össze.De "csupasz"seggel,nem lesz egyszerű.Kiegészítő végén nem ajánlom hogy elkezd,várd meg még kijön az új,több helyre lejutsz,mert itt mindrnt achievment-be mérnek.Ha magyar szerót akarsz,és a hordához csatlakozol javaslom a twisting nethert,ha alliance leszel akkor pedig arathor-t,Ragnarosos szerveren vannak mintkét frakcióból bőven.:)
2015. aug. 31. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, igazából én most tértem vissza, egy hét alatt a semmiből van 25k-m csak a napi dungeont meg a heti LFR-t mentem le, meg apexyst farmoltam. Bár tény, a gearemben nem kellett enchantokat meg egyebet fizetnek, ismerős megcsinálta.

Amúgy úgy hallottam a Legionban csúnyán nerfelik a Garrisont.

2015. aug. 31. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
A WoW Token-t aukciós házban veheted meg (amit mások megvesznek 20 euróért majd eladnak játékban játékbeli aranyért), manapság az ára 45-50 ezer arany között mozog. Őszintén én 10 napja kezdtem, a gearem a 90es boost karakternél nem érte el 100on a minimum 595-öt, szóval eddig jó 2000 aranyat tudtam kihozni garrisonnal együtt. Az már megint más kérdés, ha van fullos 100-as karaktered, napi insták, profession, garrison, az rengeteg pénzt hoz a házhoz, de még úgy is cinkes. Szóval érdemes átgondolni, teljesen kezdőként szerintem lesz jó 2-3 hónap mire azt mondom, hogy meg tudnék lenni játék pénzből.
2015. szept. 1. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!