Fallout 4 után hány bőrt lehet még lehúzni a poszt-apokaliptikus világról?
De a Falloutban legalább tartalmat kapsz a pénzedért. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nézd meg csak a Fallout 3 DLC-it. Csak maga a Broken Steel nagyobb sztorival bír és tartalmasabb mint az Unreal Tournament széria tokkal-vonóval, pedig oda is beleerőltetnek valami történetfélét. Mégis mennyi bőrt le lehet húzni a semmilyen FPS lövöldözős játékokról. Vagy mindenki nagy kedvence a CS:GO
Lesznek pl Harry Potter előzményfilmek is. Nemrég jelentették be. Na a Harry Poterről mennyi bőrt le lehet még húzni. Vagy a Marvel képregényhősökről. A Fallout legalább ad valami az idődért. És ahogy néztem az új Fallout tartalmasnak néz ki. Az open world játékoknak eleve annak kell lenniük.
A poszt apokaliptikus világ, legyen akár játék, könyv, film az amíg világ a világ pompás fejős tehén lesz.
Megértem a kérdést végülis, mert maga a világ adott, tehát sok újat nem fog mutatni a nukleáris háború utáni világ.
De, az tény és való, hogy még mindig eléggé érintetlen a téma, nem úgy, mint pl. a második világháború. Sok még a kiaknázatlan terület benne.
Pl. eltudnék képzelni egy kevert játékot, Mad Max autózós dolgai vegyítve a Fallout komoly és részletes történetével, világával.
De a kérdésre válaszolva, nem lesz unalmas, mert aki szereti a témát, annak úgyis be fog jönni. Aki szereti a második világháborút, annak mindegy, hogy hanyadik játékban harcol Normandiában, ugyanúgy élvezni fogja, mint pl. anno a MOHAA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!