Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok poszt apokaliptikus...

-Dominik98- kérdése:

Tudtok poszt apokaliptikus játékokat?

Figyelt kérdés
olyanra gondolok mint a metro sorozat ami igen szépre sikeredett csak belső térről van szó.. olyasmire gondolok mint a last of us csak pc re röviden a lényeg hogy legyen szép és apokaliptikus hangulata legyen (dayz)

2014. febr. 20. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Stalker sorozat?
2014. febr. 20. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:
ismerem.. de sajnos az a játék sem annyira szép.. meg ami most jött ki a clear sky az mondjuk nem rossz de ott is csak ilyen füves terepeken mendegélünk ahogy láttam gameplay vidikbe
2014. febr. 20. 10:57
 3/6 A kérdező kommentje:
én inkább ilyen városi környezetre gondoltam lásd: last of us
2014. febr. 20. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Fallout sorozat. Ha leszeded a grafikai módosításokat, sokkal szebbé teheted - mint a legtöbb Bethesda játékot. Nagy nyitott terek, érdekes történet, remek világ - és nem tuolsó sorban te hozod a döntéseket.

Ezen kívül a Rage, ami szerintem tetszene neked.

A Clear Sky viszont már több éve kijött, nem mai darab... Azt viszont le kell szögezni, hogy igen, sok füves terület van, na de azóna és a különböző területek mind felfedezésre várnak. Arról nem is szólva, hogy frakciókba álhlatsz, él az egész világ, remek a grafika, és hát guye maga a ZÓNA a terület.

2014. febr. 20. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:

nos, a rage-t próbáltam, nagyon nem jött be

és a fallout hoz tudnál grafikai módot linkelni üzibe? megköszönném ha tudtok még játékokat akkor jöhet :)

2014. márc. 11. 17:06
 6/6 anonim válasza:

Tom Clancy's The Division

persze ez csak 2016 első felében jön ki

2015. júl. 21. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!