Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimban vámpírként hogy...

Skyrimban vámpírként hogy tudom csillapítani a szomjúságom?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy rendszerint oda lyukadok ki, hogy már rettegnek tőlem az emberek, így nem tudok városba beosonni és valakiből falatozni... Sőt elötte is nehezen oldottam ezt meg. Eddig úgy csináltam hogy a Fehérvágtai klán tagjait használam fel , mivel ők nem voltak ettől ellenségesek, de már oda sem tudok menni, mert kb minden 30. percben kéne utaznom hozzájuk. Ám régen volt blood potion.. hol lehet olyat szerezni, vagy készíteni? Esetleg egyéb módszer van rá?

Sajnos a velem tartó segédemnek (Serenának) nem tudok parancsolni, így nem tudom neki azt mondani hogy takarodj lefeküdni mert lefejem a vérecskédet.:D Ilyen opció pont nála nincs .:)

2015. okt. 30. 21:51
 1/3 anonim válasza:
Ez benne a nehezseg. Be kell torni egy hazba este es az alvo fole hajolni elmeletileg ki kell tennie lehetosegnek hogy feed klikk es megvan utanna fuss el es vigyazz ne vegyenek eszre
2015. nov. 1. 17:32
 2/3 anonim válasza:
Én ilyenkor a tanyákat részesítettem előnyben kevesebb a rizikó. De ha van követőd utasíthatod hogy aludjon és belőle is tudsz "lakmározni".
2015. nov. 1. 21:51
 3/3 Kassash ***** válasza:

Alapjátékban nem tudod elküldeni aludni a követődet. Ehhez egy mód szükséges amivel kb 200x megnöveli az opciókat követőknél, és legalább halvány érzetet ad hogy az aki veled kullog mint egy birka, élő és lélegző lény.

Egyébként Seranának a vérével aligha kezdenél valamit, mivel ő vámpír és a karaktered így nem jutna tápláló vérhez. De tanácsolok neked valamit. Figyuzz csak ide:

A Volkihar kastélyban vannak hordók amikből lehet lecsapolni tárolt vért. Illetve lehet főzni vérpotit.

Móddal ez a recept: 1 - Frost Salts 1 - Bleeding Crown 1 - Vampire Dust

Mód nélkül így:

Powdered Iron Filings (Vastömb-ből lehet kiolvasztani) Aqua Vitae (Soul Cairn-ben található illetve ugyan itt meg Volkihar-ban ládákban lehet, ezen kívül a kastélyban lévő vámpíroknál fordul még elő.)

Mindkettő opcióhoz főzés skill kell, illetve vámpír legyél, meg edény kell persze ahol főzhetsz. :)

2015. nov. 19. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!