Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » FOGSZABÁLYZÓSOK! Sokan mondják...

FOGSZABÁLYZÓSOK! Sokan mondják hogy nagyon fáj az 1. pár napban a fog mikor felrakják a készüléket. Ezt a fájdalmat lehet csillapitani?

Figyelt kérdés

2015. júl. 14. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:

A fájdalomcsillapítót megpróbálhatod, bár nekem az sem segített sajnos. :/ Minden alkalommal, amikor húztak rajta, szintén ugyanúgy fájt két napig, mint az első alkalommal.

Nem lesz egyszerű menet, de mindig gondolj arra, hogy megéri a sok szenvedés, hiszen 1-2 év múlva gyönyörű fogaid lesznek. :)

2015. júl. 14. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem használt rá a fájdalomcsillapító, ez valahogy másféle fájdalom, de ki lehet bírni. Ahogy az első mondja, a cél lebegjen a szemed előtt.
2015. júl. 14. 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! Kb. Meddig fog fájni?
2015. júl. 14. 14:07
 4/8 anonim válasza:
Nekem az első héten fájt, de nem volt olyan kibírhatatlan. Az elején fogja rontani a szádat, szoktak adni viaszt abból kell rátenni, de nekem az csak az első egy-két napon kellett.
2015. júl. 14. 16:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi! Beszélni ugyan olyan lesz mint nelkule?

es kozben faj?

2015. júl. 14. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is fájdalmas volt. Gyógyszerrel sose próbálkoztam, ám az orvosnő ajánlásával hideg vízzel öblítettem és az éjszaka amikor felébredtem a fájdalomra csillapította.

20L (4 éve kaptam, 1 évet kellett hordanom és azóta éjszakaim van)

2015. júl. 15. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Az fájdalom és a beszéd az egymás ból következik. Ha nagyon fáj nehezebb beszélni benne de én például azota nem tudom kimondani az S éz az R betût. Már levették de még mindig rosszul beszélek és a szavakba néha majdnem belefulladok

.

2015. júl. 18. 08:58
 8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem a felső alig fájt, csak éjszaka kezdett el fájni (aznap amikor felrakták) és másnap még érzékeny volt, de aztán hamar megszoktam. Az alsót tegnap rakták fel, fél évvel a felső után. Ez egyelőre nagyon fáj, tegnap úgy éreztem hogy nem bírom ki, de reménykedem hogy ez is hamar elmúlik majd... A fájdalomcsillapító nekem sem használt, csak amikor két különböző hatóanyagút vettem be, akkor enyhült valamivel, de nem sokkal. Szóval az első napokon nem lehet mit tenni, csak túl kell élni:) Lebegjen a jövőbeli szép fogsorod a szemed előtt!:)
2015. aug. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!