Fogszabályzósok, van akinek emiatt van fogszabályzója? (Lent)
Nekem van egy fogam, ami rossz helyre nőtt, nem tudom mi ennek a rendes megnevezése, az ínyemből nőtt ki, nem volt neki hely, ezért nem tudott a helyére lenőni.
Voltam fogdokinál, azt mondta ki kell húzni az alatta lévőt és fogszabályzóval lehúzni a fenti fogat a helyére.
Az lenne a kérdésem, hogy akinek volt hasonló problémája, annak ez hogy működött?
Mennyi idő volt mire lejött a foga, de a leginkább fontos, hogy rendes fogszabályzót kell viselnie? Vagy csak éjszakait, és mennyibe kerül a fogszabályzó?
Tudom, hogy nem olcsó mulatság, de mivel nekem nem kéne alulra-felülre, csak fentre, és lehet nem is állandó kéne, így feltételezem olcsóbb.
Előre is köszi.
azt hogy alulra meg fölülre is kell-e, azt ránézésre nem fogják neked megállapítani. mert a két állkapcsot szinkronba kell hozni, és ez nem csak esztétikai kérdés.
viszont látom, keveset tudsz a dologról.
ha egyet tanácsolhatok, keress egy olyan dokit, aki nem foghúzással akarja "megoldani" a problémát.
nagyon sokan megbánják az ilyen megoldásokat. utána diszfunkcionális lesz a harapásuk, stb. Nem véletlenül nőttek oda azok a fogak. Lehet, hogy a foghúzástól szép lesz, de az is lehet, hogy mindig viselned kell a fogad hátsó oldalán egy fém ívet. meg az is lehet, hogy csikorgatni fogod a fogad éjszaka, ha rossz a harapás.
tehát rendesen nézz utána, és ne egy barbárral csináltasd meg.
Sajnos én már 18 felett vagyok :/
Mondjuk az tuti, hogy én csak felülre rakatnék, az alsó fogsorommal semmi baj nincs.
Nem értem pontosan, hogy mit írtál vagyis hat nem tudom elképzelni :D
Nekem 70e volt csak a felső es allamin ( 15 eves vagyok most, picit több, mint 1 éve van fent)
Nem tudom, hogy az 5. Valaszolonak hol csinaltak meg 40e-t
( igaz, nekem belül van szajpadlastagito, de nem hinnem, hogy az meg plusz 30e lett volna :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!