Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A szüleim belemennének?

A szüleim belemennének?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én nagyon szeretem a Star Stable-t, de még nem vagyok rider, arra gondoltam, hogy azt kérem karácsonyra, hogy megvegyék nekem a LifeTime tagságot aminek én borzasztóan örülnék. Annyi lenne a kérdésem, hogy biztonságos a pénz átutalása? Aki már vett Ridert az kérem írja le nekem, hogy ez, hogy is működik! A válaszokat nagyon szépen és csodálatosan köszönöm! :)

#Star Stable #Lifetime tagság
2015. okt. 27. 00:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a Star Stable egy online/facebookos játék? Ha igen, bármilyen hűdeklasszlegjobbjátékavilágon ne vegyél benne semmit, mert felesleges, hisz úgyis megfogod unni rövid időn belül.
2015. okt. 27. 08:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Dehogy fogom megunni.. Eddig a Red Dead Redemption-t már 15-ször átvittem (nem vicc) és mindig nem unom..
2015. okt. 27. 10:20
 3/7 Barbara43 válasza:

Szia! ^-^

A rider vétel igy zajlik:

Felmész a honlapra..Kiválasztod meddig szeretnéd a ridert vagy ha mobillal akarod pár napra "Mobillal kiván fizetni? Kattintson ide" feliratra is mehetsz ugy müködik ez hogy kiválasztod meddig szeretnéd...megadod a mobil számod,vagy a kártya számod(lifetime-ot csak kártyával lehet) és aztán kapsz mobil esetén egy kódot sms-ben azt visszaküldöd és máris megkapod :) ki és be kell lépni ha a játékban vagy miközben veszed.. remélem segítettem:DD

2015. okt. 27. 14:08
 4/7 birobiborka válasza:
Szia! x3 Teljesen biztonságos! Régebben volt egy idő, ahol telefonról fizetve nem kaptuk meg, de meg csinálták, és mindenkinek megadták amivel tartozik ^-^. Nyugi, nem lesz baj :D :3
2015. okt. 27. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm!! :)))
2015. okt. 27. 16:54
 6/7 katalon válasza:

Attól függ milyenek a szüleid mert a szigoruak és sajnos szegények vagytok vagy ilyesmi akkor 75-80% esély arra hogy nem engedik.

De ha szigorúak egyben van rá pénzetek akkor 80-90% az hogy engedik...

2015. okt. 29. 08:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak ezt kapom karácsonyra semmi mást, és nem vagyunk szegények de gazdagok se. Tesóm is most teszi le a jogsit és mégis engedik :))
2015. okt. 29. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!