Szerintetek a szüleim belemennének, hogy meglepjem a barátomat Bécsben?
A barátom Bécsben egyetemista és arra gondoltam, hogy mivel hétfőn lesz a szülinapja, meglepem.
Mert holnap hazajön és lesz is egy nagyobb meglepetésbulija, de jó lenne, ha a szülinapján is vele lennék.
4 hónapja vagyunk együtt (amúgy 11 éve ismerjük egymást).
Jövőre érettségizem, a mulasztott órákra igazolásom is lenne (több orvos ismerősünk van, mindig ők igazolják a kisebb, nagyobb hiányzásaimat).
Nem, kislányom nem foglak elengedni Bécsbe. Iskolába mész, punktum!
Anyád.
Többször voltam már előtte is Bécsben (a nagynéném 7 évig ott élt), de voltam kint most a téli szünetben, meg március elején is.
Nem egyedül mennék, mert a jogosítványomat csak nemrég kaptam meg, így azzal még külföldön nem vezethetek. De a legjobb barátnőm azt mondta, hogy szívesen elvisz, haza pedig úgyis a barátommal jönnék.
Nem tart semmilyen más barátnőt rajtam kívül. :)
Miért ne lenne igaz, hogy 11 éve ismerjük egymást?
A nővérem az osztálytársa volt általános iskola óta.
Amúgy pedig írtam, hogy jövőre érettségizem. Akkor elég valószínű, hogy kiskorú vagyok, nem?
Más valamibe szeretnél még belekötni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!