Meglépjem vagy sem?! Bővebben lent
Figyelt kérdés
Elkezdtem járni egy tanfolyamra és megismerkedtem egy lánnyal. Azt tudni kell 7 évvel idősebb. Jókat dumáltunk meg minden ugyan úgy reggel keltünk írtunk egymásnak szinte egész nap beszéltünk mint barátnőmmel s este ugyan úgy jó éjszakát stb... Tanfolyamon találkoztunk csak, mikor vége lett azt hittem nem látom soha erre volt alkalom s találkoztunk, jókat dumáltunk (nem volt sokszor 4-5* max). Nem történt semmi volt barátnőm úgy voltam vele szeretem nem csinálok semmi hülyeséget. Volt mikor elköszöntünk olyan volt mint ha arra várna csókolj már meg te... Mikor szakítottam (más okból) barátnőmmel akkor meg valahogy nehezebben jöttek a talik. Egyszerűen nem tudom mi legyen, félek ha átlépem azt a határt és esetleg mégse akkor kész vége s nem beszélünk többet holott ő maradt nekem egyedül mivel senkivel nem tartottam a kapcsolatot addig amíg volt barátnőm, csak vele miután megismertem. Egy jó ideje neki sincs képben senki. Valami jó tanács kellene :D#meglépjem
2014. szept. 14. 22:22
2/3 anonim válasza:
Öntsd ki neki a szíved,talá éppen ő is úgy érez,ahogy te.Sosem lehet tudni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat és még várom és köszönöm a többit is. meg az is fura, hogy olyanokat oszt meg velem amit nem mindig szokás csak úgy. elmegy nyaralni hoz nekem egy kis szuvenírt is amit azért úgy gondolok nem szokás és nem hozz mindenkinek akivel beszél.
2014. szept. 14. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!