Szerintetek a szüleim belemennének, hogy meglepjem a barátomat Bécsben?
A barátom Bécsben egyetemista és arra gondoltam, hogy mivel hétfőn lesz a szülinapja, meglepem.
Mert holnap hazajön és lesz is egy nagyobb meglepetésbulija, de jó lenne, ha a szülinapján is vele lennék.
4 hónapja vagyunk együtt (amúgy 11 éve ismerjük egymást).
Jövőre érettségizem, a mulasztott órákra igazolásom is lenne (több orvos ismerősünk van, mindig ők igazolják a kisebb, nagyobb hiányzásaimat).
Olyan munkám lesz, hogy én osztom be, mikor dolgozom, nem fix munkaidőm lesz.
Itthon nem veszik olyan komolyan ezt a hiányzós témát, amíg jók a jegyeim és nincs 25-nél több igazolatlanom (eddig 1 sincs). Igazolást meg mindig szerzek, így az meg van oldva már.
Ami miatt félek ezt felhozni, az az, hogy múlt héten sem mentem be, holnap sem fogok és szerda este elutazunk, a következő pénteken jövünk haza. Szóval most nem tartózkodtam sűrűn sokat a suli környékén.
Meg anyáék mostanában elég feszültek itthon, kb én vagyok a villámhárító. Anya tegnap már mondta apának, hogy inkább csomagoljon és menjen egy szállodába...
Ezért félek, hogy mire hazajövök, valamelyikőjük nem lesz már itt.
Tőlük kell megkérdezni, de én nem lepném meg a barátom. Kellemetlenségek származhatnak belőle - és most nem arra gondolok, hogy esetleg nem hűséges. Ha ki akarsz menni hozzá a szülinapján, és a szüleid elengednek, akkor egyeztesd vele is a tervet, maga a figyelmesség, és hogy odautazol miatta is elég, hogy örüljön neki/neked:) Nem azt mondom, hogy nem örülnék, ha a barátom váratlanul megjelenne, de biztos, hogy jól megkavarná a dolgokat. Azt sem tudnám, hol áll a fejem:)
De elég nagy vagy ahhoz, hogy mérlegelj:
- ha mostanában elég sokat mulasztottál ezen kívül is, nem lesz baj a sok hiányzásból?
- ha otthon puskaporos a levegő, nincs most nagyobb szükség rád otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!