Volt olyan élményetek egy játékban, amit megkönnyeztetek?
Például egy karakter halála, stb.
[A későbbi válaszok tartalmazhatnak spoilereket, ezért örülnék neki, ha a válasz elejére a játék címét, majd kb. 2 sorral lentebb írnátok a történeti elemet, így aki olvassa ezeket, átugorhatja a szemével :)]
Dragon Age
Leliana dala, vagy mikor Sten bánatosan elmeséli, hogy megölte a parasztokat.
Mass Effect 3
Citadel DLC, a buli után, mielőtt felszállunk a hajóra.
Kérdező nekem is pont ugyanaz.
Meg amikor az elején látjuk ahogy az a kisfiú felrobban a siklóval együtt. Igazából a mass effect 3 szinte minden jeleneténél a könny kerülgetett. (pl: Grunt (majdnem) halála , Búcsúzás Tali-tól a végén amikor a sugár felé futunk. Igazából a Tali-s volt számomra a legszomorúbb. A kedvenc románcom volt a játékba és fájdalmas volt a búcsú a végén tudván ,hogy már nem lehetnek együtt)
Spoiler veszélyt ki kellett volna tenni, majdnem elolvastam a dragon ageeset és most játszom szóvaal...:D
Az enyém life is stranges, az amikor a 4. részben el kell dönteni, hogy cloe meghaljon e vagy ne...
Assassins Creed Black Flag-ben kettő is:
James Kidd(Mary Read) halála és a játék vége (ez utóbbi lehet, hogy nem szomorú, de nekem valamiért az volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!