Rust vagy ARK survival evolved?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni melyiket vegyem meg. Szerintetek melyik a jobb, és miért?2015. okt. 8. 14:32
1/5 anonim válasza:
Őszintén egyik se XD
Rustból alig találni normális szervert, ahol kezdőként van bármi esélyed.
Ark survival nem rossz de nekem nagyon nem jön be ez a fajta téma.
The Forest esetleg ami még szóba jöhet :)
3/5 anonim válasza:
ARK-ot még nem ajánlanám borzalmasan van optimizálva, nekem nincs rossz gépem de ultrán jó ha megvolt a 10 fps
4/5 anonim válasza:
Akkor neked is fut highon rendesen elvileg ami szintén elég. Legalábbis a játékélmény kárpótol érte.
5/5 anonim válasza:
Az ARK Survival Evolved-dal van tapasztalatom, a játékélmény nagyon jó, a fejlesztők folyamatosan, nagyobb dolgokkal bővítik, van benne potenciál, hogy elhagyja az Early Access-t. Ez manapság nem sok Early Access játékról mondható el...
Az optimalizálatlanságát tekintve valóban igaz, hogy egy rakás ..... i5+R9 290X+8GB RAM kombón is nagyobb terheltség mellett elég gyakori a 12-15 FPS.
Én mindenképpen az ARK-ot ajánlanám, főleg, ha még mindig le van értékelve 18 euróra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!