ARK: Survival Evolved. Nevetségesen magas gépigény?
Tudom hogy a játék még Early Access!
Steamen annyi van írva hogy 2 magos processzor, és 1 GB VRAM, 4 GB Ram.
Tök jó! Akkor majd idővel megveszem! Persze mint minden mai optimalizálatlan szutyoknál, megnézem youtubon hogy vinné e a konfigom ami egy i3 4160, GTX 750 Ti-vel. Godoltam magamba.. röhögve. Aha. 25-28 FPS minimumon. Ennyire katasztrófális az optimalizálás? A GTX 750 Ti korántsem egy erőmű, de ahhoz hogy 2015-ben ezen a kártyán valami ennyire borzalmasan fusson, ahhoz kell egyfajta félkész érzet. Ami igaz is, mivel Early Access. Azt is tudom hogy lényegében a gépigényt marketingesek írják, de miért nem jönnek cikkek arról, hogy mennyire optimalizálatlan vacak ez? Mert Early Access? Attól még orbitálisan hazudnak a gépigénnyel kapcsolatban.
Hát köszönöm a hozzászólásokat. Durva hogy egy olyan gépen (első válaszoló) mint a tied, szaggat. Nem semmi. Mire megjelenik rendesen ráunnak az emberek. Na mind1, mégiscsak alpha.
Nem fogom megvenni, köszönöm a válaszokat! :)
Hát nem tudom paplovag gépe (ugyan ez a kategória kb).
Mellette 1080p-ben 60fps-en streamel high beállításokkal.
Én is megvettem és egyből vissza is váltottam, mert a minimum meg van, de az ugyan nem elég semmire. Ha kijön a dx12 teszek még egy próbát, az a prociról vesz le terhelést bőven.
Nekem jóval gyengbébb gépen elfut :D. Nem Highon, hanem normálon, de elfut akadozás nélkül. Igaz, ez a játék tényleg olyan, hogy a szerencsétől függ, hogy elfut-e rendesen, vagy nem.
Más: Paplovagnak külön stream gépe van. Az soj terhet levesz arról a gépről, amin játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!