Gyurto kérdése:
Szerintetek melyik éri meg jobban az ARK: Survival Evolved vagy a Subnautica?
Figyelt kérdés
Mind a két játék nagyon tetszik de nem tudok dönteni. Mindegyikben látok jót és rosszat de nem tudok dönteni.2015. aug. 23. 23:25
1/6 10inchhero válasza:
és még mennyi jó új survival van :D én most Empyrionra pályázok, csak megvárok még 1-2 nagyobb updatet. Subnautica jól néz ki, de eléggé grindsimulator (csak farmolsz, farmolsz farmolsz), a másikat még nem láttam, de sok jót hallottam
2/6 A kérdező kommentje:
Végül is minden survival játék erről szól ha belegondolunk :D
2015. aug. 23. 23:31
3/6 10inchhero válasza:
háát, azért pl Empyrion annyira nem. Egyedül a kaja az, ami sok kell, egy alap base + kis űrhajó megvan kezdő anyagokból és lehet funolni, felfedezni. Nemsoká jön 3.0, onnantól random elhelyezkedések lesznek, ami nem lenne rossz, mert már fejből tudom, mikor hova menjek :D egyelőre a legjobb survivalnak néz ki, ami bent van + ami a trailerben benne van + amit bejelentettek már.
Akárhogy is nézegetem, kb a téma dönt, hogy neked melyik éri meg. Mindegyik jónak tűnik
4/6 10inchhero válasza:
tévedtem, utánanéztem az ARKnak és még nekem is megtetszett :D remélem leértékelik valamikor 20 euro környékére, annál többet nem szeretek kiadni egy játékért
5/6 A kérdező kommentje:
Annyi már volt de most utána olvastam és azt mondják még nagyon laggol még egy jobb gépen is lehet hogy azzal még várni kell.
2015. aug. 23. 23:54
6/6 10inchhero válasza:
igen, rendszeresen nézem youtubeon games4kickz videóit, ő csinált ARKot is, és, hát elég komoly gépe van (gtx970, i7-5820, 32 giga ram) és ő sem tudja fullon tolni. Én is meg akarom venni mostmár, de AthlonII 760K, HD7790 dualX, 8 giga ram, szóval... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!