Most néztem egy videót, ami pár OP WoT modot mutat be... hát az állam leesett. Én is használok néhány modot, de azok inkább a grafikát célozzák, hogy jobban fusson számomra a játék.
Az Armored Warfare tudtommal nem modolható, így ott nincsenek olyan gondok, hogy agyonmodolják, és szinte már a modok játszanak a játékosok helyett.
Armored warfare vs. World ot Tanks. Ti hogy látjátok? Pros & Cons?
Játszottam a WOTal, de engem a tankos dolgok nem fogtak meg. Viszont tetszet hogy mennyi mindent testre lehet szabni, és hogy van csapatlehetőség, több fajta tankok stb.
Igazából gameplay alapján egy WOT tovább fejlesztésnek tűnik az Armored Warfare,
2015. okt. 3. 21:52
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, valóban egy klón. A garázs és sok minden más is szinte teljesen ugyanaz, picit eltérő dizájnban. Viszont még nem játszottam vele, és addig nem ugranék bele, amíg nem hallottam néhány véleményt Pro és Kontra olyan emberektől, akik játszottak már mind a két játékkal, és rendelkeznek valamilyen rálátással :)
2015. okt. 3. 21:54
3/6 anonim válasza:
Elvileg ingyenes miért nem próbálod ki?
2015. okt. 3. 22:20
4/6 anonim válasza:
Az Armored Warfare-t október 8-tól ingyen játszható( az open beta okt.1 től indult viszont itt csak azok kezdhettek akik még anno befizettek a teszt játékra).
Tehát nincs más dolgod mint okt. 8-ig várnod mig ingyen be tudsz majd lépni és játszani, de addig is már letudod tölteni a játékot.
2015. okt. 4. 11:32
5/6 anonim válasza:
Az Armored Warfare egy World of Tanks kopi, csak a játékélményt amit a WoT kezd elbaszni, azt az AW visszahozza, vagy "megreformálja" + gépigénye pénztárca kedvelő.
2015. okt. 27. 17:27
6/6 Tóth Renátó válasza:
szerintem megéri leszedni.mégis másabb mint a wot.jelzi ha fel vagy spotolva,ha arty célzott be,vagy ha rakéta jön feléd.sokkal jobb a grafika.Ha egy tankrol leesik a spot,egy ideig látszik a körvonala.Van benne küldetés mód tank húzáshoz,akkor bottokkal játszol.mikor kijött mőár nagyon tetszett.Állítólag más spot rendszer van,de én nem tudom miben tér el.Ha az arty lőtt akkor a másik látja hol van a térképen.Nem nemzetekre,hanem keleti és nyugati tankokra van osztva a játék.De a wot is elég jó.Nagy hátrány a wottal szemben,hogy nincs magyar nyelv az aw-ben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!