Az Armored warfare című játékhoz hogy lehet BETA hozzáférést szerezni?
Figyelt kérdés
Rámentem arra, hogy Sign up for BETA, de még visszaigazolást sem kaptam. Ha bekerülök küldenek e-mailt, vagy ilyesmi?2014. dec. 20. 10:08
1/3 anonim válasza:
- spam mappában nézted?
- amikor regisztráltál, kértél visszajelzést (az "I would like to receive mail notifications from «Armored Warfare»" boxa ki volt pipálva?)
Ha be volt pipálva, akkor kellett kapj jelzést.
Ha be volt pipálva, és sehol nincs a visszajelzés, akkor ugyebár addig nem szabad kilépni amíg biztos nem vagy hogy nem fog jönni, és rábökni a "nem kaptam emailt, tessék mán küldeni" gombra.
Ha még úgy sem jön, akkor kell vhol leni egy "support" vagy "contact" linknek, ahol jelezheted a problémát.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Abban nem vagok biztos, hogy ki volt pipálva az az opció. Akkor a másik e-mail címemmel is teszek egy próbát. Köszi ismét.
2014. dec. 20. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!