Várjátok már az Armored Warfare -t?
Figyelt kérdés
Ahogy a játék a videóból kinéz elég jónak ígérkezik(remélem). Nagyon várom már az open bétát hogy kitudjam próbálni a játékot. A video alapján van pár dolog ami a WOT-ra hasonlítt, de szerintem ez jobbnak fog ígérkezni. Na de majd meglátjuk.
https://www.youtube.com/watch?v=CkBLOhyLKr0
2015. márc. 9. 14:36
2/2 anonim válasza:
hat igazabol vartam... mig meg nem lattam hogy pontosan ugyanaz a gagyi celzas lesz itt is mint a WoT-ban.
ha az arty-t is lemasoljak akkor az meg egy ongol, sot mivel minden jarmurol nem kaphatnak pontos adatot igy agyon lesz minden nerfelve vagy boostolva patchenkent ami a MM rovasara megy.
ha a fejlesztok tanulnak a Wot hibaibol akkor meg lehet jo jatek belole, de addig idopazarlas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!